lørdag 15. februar 2014

Det kommer jeg aldri, aldri, aldri til å orke igjen!!! ...og så gjorde jeg det igjen! ;)

Husker du det lys lys turkise, himmelblå, skrivebordet mitt? Jeg malte det for 2,5 år siden - tiden flyyyr - og ble veldig fornøyd med fargen som etterpå dukket opp flere steder og etterhvert bare ble kalt Glassveranda-blå! :))

...Men å male det gamle furuskrivebordet var ganske mye jobb skal jeg si deg, så jeg lovte meg selv at dette kommer "vi" aldri, aldri, aldri til å orke å gjøre igjen!...

Tenkte nå å kanskje få inn et mer praktisk skrivebord inn i stuen, uten den hyllen du ser på bildet som hindrer at jeg får PC-skjermen min så langt bak som jeg helst skulle ønsket, og kanskje et enklere og mer moderne et, ja bare et bord, -skrev litt om det på Glassveranda sin Instagram-side for en ukes tid siden.

Så sagt, som gjort... Vi ble enig om et herlig stort, moderne og strømlinjeformet, flunke nytt skrivebord jeg og mannen, et slikt et med høyglanset bordplate og stilrene, rette enkle ben... men da det kom inn i stuen ble det bare helt feil for meg av flere grunner! Men skrivehjørnet mitt var, for det første, slettes ikke koselig lenger!...

...Den nye bordplaten var iiiskald å legge armene på! -Jeg fikk lyset fra lysekronen som henger over trappen foran skrivebordet (se øverste bilde) rett i fleisen nå som hyllen var borte, og i tillegg kunne jeg ikke lenger bare overse låneunger som flyr opp og ned trappen når de er på besøk hos mine to gullunger. 

-Før la de aldri merke til at jeg satt der og skrev, tegnet og redigerte bilder, men nå ble jeg plutselig pitstop! :D Mors i huset sitt private lille reir (= skrivehjørne) var oppdaget, plutselig fullt eksponert og stadig forsøkt beleiret av nysgjerrig små, og mor likte det ikke i det heletatt! ;))

Dermed gikk det som det måtte gå! Mor ville ha inn det gamle skrivebordet sitt igjen, bare med noen "små" modifikasjoner! ;)) ...to be continued... :D

Alt innhold i skrivehjørnet har den siste uken ligget strødd utover stuegulvet, også PCen står der, så jeg får ikke lastet over alle de nye bildene jeg har knipset riktig enda, men jeg kan si så mye som at skrivebordet nå er bygd om (!) og så har jeg gjort det igjen det som jeg "aldri, aldri, aldri kommer til å orke igjen!!!", -jeg har malt det! Den lyse fagre turkise malingen hadde dessverre gulnet, så da jeg begynte å male den delen av skrivebordet som nå er bygd om, så jeg fort at den nye fargen slettes ikke matchet fargen som var på det fra før, så jeg måtte male heeeele skrivebordet om igjen!!! Holdt nesten på å besvime da det gikk opp for meg, men nå er det gjort! :D ...ojoj, snakker om å lage seg ekstraarbeid!!! ...Bilder av både det ene og det andre kommer om kort tid! ;))

Litt om denne "Glassveranda-blå" når jeg først nevner den, for jeg vet spørsmålet vil komme, har vel sikkert nevnt det 50 ganger før, men det kommer stadig spørsmål om det, så fargekoden er S1020-B ;) Fargen fikk jeg blandet med utgangspunkt i den store eldgamle kassen som står i lysthuset vårt. Du kan lese mer om den HER, og selve lysthuset kan du se HER.

Ha en fortsatt fin kveld og superduper søndag, og følg gjerne Glassveranda på Instagram du også! :0)

Stor klem, Ann.


Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


5 kommentarer:

Hverdagsliv det gode liv sa...

He, he, nå må jeg le :o) Ikke alltid like enkelt å "gjemme" seg skjønner jeg. Litt av en jobb å male den pulten. Jeg har selv malt to stykker i en noe enklere variant og har sagt, ja, nettopp, aldri mer :o) Ha en strålende kveld med din nymalte arbeidsplass! Klem fra Nina

MissMette sa...

Hei Ann :)
Du skriver så herlig, sitter her å smiler... Nei, en skal aldri, si aldri :) Fargen er NYDELIG, og jeg kan tenke meg at det var litt av en jobb! Gleder meg til å se ditt "nye" skrivebord - kommer til å se nydelig ut ♡ ♡ ♡ Ønsker deg en fortsatt fin kveld, og helg. Stor klem fra Mette

Camillas univers. sa...

Jeg kjenner virkelig følelsen.
Har malt litt møbler jeg også, og det tar bestandig lengre til enn jeg tror ;-)

Heldigvis "glemmer" man litt etter hvert og nye prosjekter kommer igang:-)

Gleder meg til å se bilder.

Ha en strålende søndag Ann.

Klem Camilla

Merete - Lys lilla sa...

Utrolig herlig blåfarge da!

Ann sa...

Hi, hi, nei noen hemmelige "hideouts" trenger mor! ;))

Tusen takk, Mette, ja det ble litt mye jobb med det skrivebordet, men nå som det er ferdig er jeg glad jeg gjorde det, for nå er det både praktisk og lekkert der der det står! :)) Men aldri, aldri mer!!! :D ;)

Ja ikke sant Camilla, det er sannelig godt vi glemmer alt styret og støvet, ellers hadde vi vel aldri startet opp nye prosjekter igjen og igjen etter det første hverken jeg eller du! ;)))

Takk Merete, digger selv denne fargen, den er som himmelen en varm fin sommerdag! *sukk*... heldigvis straks sommer igjen! :D

Ha en finfin søndag! :0)

Stor klem, Ann.