søndag 12. januar 2014

Stuemøblene er solgt! Gulvet ble skinnende hvitt igjen!

Det du ser her er ene halvdelen av stuen vår, sett i fugleperspektiv fra gardintrappen. Slik ser det ut her inne i dag, jeg solgte nemlig begge de grå sofaene våre, stuebordet m.m. i går! De hvite gardinene (her knytt opp fordi vi skulle vaske gulvet), er også tatt ned nå. Har en liten stilendring på gang her inne! ;) 

Her ser du forresten marmorgulvet slik det ble etter at vi skurte ned fugene og behandlet hele gulvet med steinrens og natursteinimpregnering i november! Fugene ble som nye og hele gulvet skinnende hvitt igjen, ja som da det var nytt! -Lykke! ;))) Ettersom gulvet nå er impregnert vil det også holde seg hvitt, fugene er blanke, forseilet og dermed vil gulvet også bli mye enklere å vaske! -Dobbel lykke! ;))  

Sitter akkurat nå i godstolen i enden av stuen, i en ellers tom stue! Det er ekko her inne når vi snakker, så jeg gleder meg til de nye møblene vi har bestilt blir levert, for stuen vår er unektelig et koseligere sted med møbler i! ;) Planen er at også godstolen min skal selges og erstattes av en ny og mindre "fluffy" en, men jeg må vente til de nye sofaene kommer, ellers er det ingen sitteplasser igjen her i stuen! :D 

Du skal få se de nye møblene etterhvert som de kommer i hus, men jeg kan allerede nå si at det blir rettere linjer og mer farger og kontraster i stuen fremover! ;) Savner mer farger i interiøret, kanskje spesielt vinterstid, synes farger inspirerer, gir energi, sprer glede, entusiasme, gir oss ny giv, -vil gjerne ha mer av det inn i stuen! :))   

Ungene var ikke helt fornøyde med at vi solgte de fine myke grå sofaene, men vi håper den nye eieren blir like fornøyde med dem som vi har vært, og at de nye sofaene vi har bestilt er like komfortable! ;) Vi har prøvd hvite, beige og grå sofaer tidligere, og er kjempeklare for både rettere linjer og langt spenstigere fargevalg denne gang!

Vegger og gulv i stuen vår skal fremdeles være hvite og lyselysegrå som før, men det blir farger på de nye sofaene, stoler, bord, puter og pledd! Kanskje skal også et tidligere hvitt konsollbord og glasskapene også få en ny farge... vi får se... fortsettelse følger! ;))

Har du forresten lagt merke til at dagene endelig begynner å bli litt lengre igjen, litt lysere? Nå går det endelig - sakte med sikkert - mot vår! Ha en fin søndagskveld og en finfin ny uke! :0)

Følg gjerne Glassveranda på InstagramHER

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


5 kommentarer:

Marit sa...

Må si jeg er spent på stilendringen... synes det var utrolig stilig slik det var jeg ....

sivknivklestativ sa...

Så luftig og lett. elsker det fine marmorgulvet ditt. Gleder meg til å se de nye møblene dine :D Finfin søndagskveld til deg og dine. klæm

Interiørnytt Tina sa...

Det blir spennende å følge med:)

Anonym sa...

Hmmm... jeg gjetter på turkis! :-) Gleder meg til å se!

Hilsen Elisabeth

Ann sa...

Tusen takk Siv! ;))
Og takk Marit! ;) Er enig i at stuen er flott også som den er nå, men den har sett slik ut i ganske så mange år nå, og jeg og mannen har rett og slett blitt lei av den, og vi er nå klare for møbler med rettere linjen og mange nye herlige farger! :o)) Men det er bare møbler, puter, noen pyntegjenstander og kanskje noe av kunsten på veggene som skal byttes ut. Vegger, tak, gulv og listverk forblir nøyaktig slik det er i dag, for jeg er veldig fornøyd med det arkitektoniske, det er bare innholdet i rommet om skal oppdateres! ;)))

Veldig hyggelig at du vil følge med videre Tina! :o))
Ja jeg tror ganske sikkert at det vil komme noe nytt i turkist her inne, Elisabeth, jeg er nemlig veeeeldig glad i fargen turkis! ;))

Ha en fortsatt fin uke alle sammen! :0)

Stor klem,
Ann.