onsdag 15. januar 2014

Planlegging...

Brått ble det iskaldt ute, og i tillegg er jeg nyoperert og småfrossen av den grunn, så jeg blir i godstolen foran peisen resten av uken tenker jeg! ;) Men her har jeg det fint, har kjøpt inn noen nye interiørmagasiner- og bøker, kjekt å ha noe å lese i, og er jeg heldig finner jeg kanskje også noe nytt og spennende til stuen nå som vi tenkte å freshe opp interiøret her inne. Skulle gjerne hatt litt av stemningen i pergolaen inn i stuen, -ja noen innslag av skikkelig spreke glade farger! 

Jeg har forresten kjøpt en del nytt interiørnips allerede på nyåret, blant annet denne Pantone-koppen. Fargeviften fra Pantone lå alltid på skrivebordet de årene jeg jobbet på reklamebyrå, så koppen vekker gode minner, det var noen fine og fargerike år! :))

Føler meg kjempeklar for flere farger i interiøret nå, etter et tiår med mye beige, greige, grått, og hvitt. Å kule ned fargepaletten var nødvendig for meg, og mange med meg, etter det fargefylte 90-tallet, men etter nå å ha hatt helt nedtonet fargepalett i mer enn ti år, føler jeg tiden er moden for å igjen slippe farger inn i interiøret! Fargen på denne Pantone-koppen er vel nærmest sjokkoransje, så store mengder av akkurat den fargen slipper ikke inn i stuen, men kanskje litt! ;) Forandring fryder!    

Følg gjerne Glassveranda på InstagramHERHa en fortsatt fin dag! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


5 kommentarer:

Anonym sa...

Milde himmel, ikke noe tull når du bestemmer deg for å innføre farger! :o Men var stilig, vil også ha! ;) Hæppi color! :)) Fin kveld! Trude

Anonym sa...

WOW!!! My eyes, my eyes! :D Her må jeg følge med videre, har en hvitbeige stue jeg er drittlei av, kanskje jeg skulle... ;) blir det oransj sofa eller?! Klem fra Hilde.

Ann sa...

Hi, hi, trengte noe "ekstreminspirasjon", så får vi se hvor spenstige farger jeg våger å velge til stuen etterhvert! ;) Jeg blir skikkelig glad av farger, synes farger frisker opp rom, vekker det til liv! Farger inspirerer til kreativitet, gir energi, skaper entusiasme, ny giv, men det må ikke ble for mange forskjellige farger sammen og/eller over det hele, for da vipper det kanskje over til bråkete, så jeg må finne en balanse i det hele...

Drittlei av fargeløse interiører jeg også! -Det ble bare brått helt nok! ;) Dette er en knalltøff kopp, men det blir ikke denne fargen på de nye sofaene altså, er redd det ville blitt kjekt bare førte uken! ;))) Tenkte faktisk lenge på å velge en litt i overkant trendy lenestol i denne oransjefargen, ville blitt en knalltøff kontrast i stuen, men etter å ha prøvesittet den over litt tid så fant jeg ut den var både vond å sitte i og at jeg på hodepinedager (sliter med migrene) måtte ha solbriller på for å være i samme rom om den, så det ble med tanken! ;))

Fortsettelse følger! ;) Ha en fin kveld! :0)

Klem, Ann.

hill`s interiørblogg sa...

Du er så tøff når det gjelder farger... Tror jeg må lære litt av deg ;0)
Koppen var skikkelig tøff og jeg er sikker på at du får det like stilig som du hadde det i pergolen din ;0)
Ha en fin kveld.
Klem fra Hill-Iren

Hannesin sa...

Ai ai, sprek farge på koppen ! Svigerinna mi har sofa i den fargen, men hun er nok hakket tøffere enn meg på den fronten..

Gleder meg til å se stua di med farger !

Hilsen Hanne :)