tirsdag 10. desember 2013

White Christmas! -Og julekortstemning i hagen!

Jeg bare måtte ut i hagen for å knipse noen bilder for å dele med dere! ;) -For all snøen vi har fått de siste ukene har skapt rene julekortstemningen i hagen! Det du ser her ovenfor er lysthuset (interiørbilder av det: HER). Snømengden har gjort at taket ser nærmest kuppel-formet ut! 


Her ser du epletreet! Det står her på bakken, men er så høyt at vi ser det fra spisestuen i 1. etg. (Det er det du ser gjennom vinduet HER, og ved siden av spisebordet på terrassen på nest nederste bilde: HER). Det er flott om våren når det er dekket med et hav av epleblomster (bilder av vårblomstringen: HER), vakkert når det har røde små epler utpå sensommeren, men det er sannelig flott når det er dekket av snø også, er det ikke? :))


Her ser du paviljongen. Også den ser ut til å ha fått kuppeltak! :D Du kan se sommerbilder av den HER og HER. Den har belysning som kommer på når det blir mørkt, -da står den der som en lykt og skinner i vinterlandskapet! Du kan se bilder av den med lys i, HER.


Syrinhekken som omgir tomten er flott når den blomstrer (bilder av det HER), men den er sannelig vakker også når den er dekket av snø...


Dette er et veldig høyt tre som står på plenen vår, mellom lysthuset og ungenes lekehus. Skiltet du så vidt ser står på venstre side av stammen er "Coconut"-skiltet mitt! ;) Husker du det? Hvis ikke kan du se det: HER. Det ser litt ekstra malplassert ut akkurat nå! :D 


Og til slutt et bilde av det lille lekehuset i hagen. Ungene har vokst fra det, men det er nymalt både utvendig og innvendig, og fungerer nå som lykt i hagen om vinteren og hageredskapsbod om sommeren! ;) Du kan se et sommerbilde av det HER.

Jeg krysser fingrene for at mildværet som er meldt ikke kommer og ødelegger julekortstemningen i hagen min, hadde vært fint om vi kunne få beholde snøen til over nyttår. Ønsker deg en finfin desembertirsdag! :0)

Minner om at du nå også finner Glassveranda på Instagram: HER.

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


6 kommentarer:

Fossestua sa...

SKikkelig julestemning i hagen dåkkers :). Så koselig med adventsstjernene i lysthuset! Vil også ha lysthus *sikle*sikle*.

Ann sa...

Ja jeg er jo ikke så veldig glad i vinter resten av året, men jeg elsker at desemberhagen ser ut som dette, -for det gjør underverker for julestemningen! :)) Men i ettermiddag ble det jo så brått mildvær, så jeg krysser fingrene nå og håper at ikke hele julekortstemningen renner ned i sluken! :D
Adventsstjerner i vinduene gir koselig julestemning både i lysthuset og i hagen utenfor, vi ser det jo bl. a. fra stuen vår. Hadde lysthus på ønskelisten i mange år jeg også, gleden var stor da vi endelig kunne ta det i bruk skal du vite! :D Lysthus er koselig både sommer og vinter, det blir ikke så mye brukt om vinteren til tross for at det er vinterisolert, men NÅR vi er der så koser vi oss skikkelig! :))

Ha en fortsatt fin uke Lise! ♥

Stor klem, Ann.

Plantebegejstring sa...

SÅ smukt - nøjagtigt som julen bør være. VI VIL OGSÅ HAVE SNE I DANMARK! For julemagien kommer altså i høj grad med sneen. Netop kommet hjem fra Småland, hvor vi havde en smule sne...uha, hvor jeg savner det hvide sukkerdrys;0)
Dejlig decemberaften fra Katinka

Anonym sa...

Utrolig vakkert:)
For en herlig Julestemning dette gir nå mot julen:)
Fortsatt herlig helg
Klem Merete

Hos Jorunn sa...

Dette var bare heeeelt magisk!! Jeg håper det var greit jeg pinnet ett av bildene:)

Her har nesten all sneen regnet bort fra igår...redd det blir en grønn jul i år.

Ha en fin 3.advent!

Ann sa...

Tusen takk alle sammen! ♥ Ja regnet prøvde å stjele den fine julesnøen min også, men det er heldigvis hvitt fremdeles! Snø gjør virkelig underverker for julestemningen! ♥

Ha en fortsatt fin adventstid alle sammen, vi får krysse fingrene for litt ny hvit julesnø før julaften! ;)

Stor klem, Ann.