søndag 15. desember 2013

3. søndag i advent... stille i huset...

Denne helgen ble litt i overkant innholdsrik, men så herlig det er både å le litt ekstra og få unnagjort ting man har utsatt? 

Alle julegaver og julekort som skal med posten ble sendt i dag, omsider. Ungene er i seng, omsider. Knoppene på Amaryllisen på stuebordet er i ferd med å springe ut i blomst, omsider. Tre adventslys er tent, det er stille i huset... omsider.


For visst er det fint å sitte en stund å bare lytte til stillheten før man legger seg? Ja når det er så stille at man legger merke til ting man ellers ikke sanser: Hører vinden som hvisker ute, ser julelysene ute i epletreet som tindrer og blinker, kjenne duften av mandarinene på bordet like ved, føle skuldrene senke seg og kroppen bli tung og søvnig... 

Javisst er det herlig både å le litt ekstra og få unnagjort ting man har utsatt, men hvilepuls er også fint innimellom! ;)

Minner igjen om at du nå også finner Glassveranda på Instagram: HER, og ønsker deg en riktig fin start på den nye uken! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


3 kommentarer:

Camillas univers. sa...

Nydelige bilder Ann.

Ha en fin mandag:-)

Klem Camilla

Bestemors gamle laken sa...

Koselig innlegg og stemningsfulle bilder. Kjenner hvilepulsen senke seg nå:)

Ha en fin kveld i regnet.

Klem Gerd Kr.

Ann sa...

Tusen takk! ♥ Nå skal vi også snart la julefreden senke seg ja, vi har alle laaang juleferie fra helgen og det skal bli veldig godt! ;)

Ha en fin helg begge to! :0)

Stor klem, Ann.