lørdag 28. desember 2013

Velkommen inn i pepperkakebyen vår!

Dette er pepperkakebyen vår! Vi ble riktig så fornøyde med årets pepperkakeby, så jeg fikk lyst til å vise dere noen bilder av den! :)) Jeg og ungene lagde den lille pepperkakebyen tidlig i desember, og vi har plassert den oppå benken i spisestuen til pynt, frem til av den skal spises.

Her ser du hele pepperkakebyen, den er ikke så stor, men stor nok! ;) Den består av et pepperkakehus, et pepperkake-juletre, et fat med melisglaserte pepperkakemenn, pepperkakedyr og pepperkakehjerter, og en girlander av pepperkakemenn har vi også lagt og hengt opp i vinduet. 

Julestemning i massevis! :)) 


Vi har pyntet alle pepperkakene med melis og sølvfargede sukkerperler, enkelt med julelekkert ble det! Noen av peppekakehjertene pakket vi forsiktig inn i blank cellofan og knyttet de fast med sølvfarget bånd til enkelte av julegavene vi ga bort til jul, riktig så dekorativt ble det! 

Pepperkakehuset og girlanderen tenker jeg blir spist i løpet av denne helgen... vel ihvertfall deler av det, det er begrenset hva vi klarer å knaske i oss selv om det er jul! :D 

Slik en girlander av pepperkakemenn skal vi lage neste jul også, -den var gøy å lage og riktig så flott er den der den henger i vinterlyset fra vinduet! ;) 

Jeg ønsker deg og dine en fortsatt fin jul! ♥  

Stor juleklem fra Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på InstagramHER

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


9 kommentarer:

toves sammensurium sa...

Å hellandussan Ann så utrolig koslig og skjønt!! Slik vil jeg også ha...men det får inngå i mine juleplaner til neste år - i år ble det litt bob bob her føler jeg,men neste år...DA skal det skje ;)
(Det føles ut som om jeg har tenkt det samme før ;)

Så flink du er til å gjøre det koslig rundt deg!
Nyt sise dagene i år og resten av Romjulen!

Toveklem:)

Fru Hansens Kreativiteter sa...

Fantastisk lekkert !
W O W sier jeg bare , ha en fortsatt god romjul
klem

Huldra sa...

Så fint! Ordentlig lekkert :)

Fru Brekke sa...

Så flott dere har pyntet. Er koselig både for liten og stor å lage pepperkakeby:)
Ønsker deg en fortsatt fin romjul!

Hannesin sa...

Så koselig og julefint !

Den pepperkakemann- pynten vil jeg gjerne kopiere neste år, så fin !

Håper det er greit at jeg legger deg til på leselista mi :)

Hilsen Hanne

Anonym sa...

Åhhh så vakkert! Slik pepperkakemanngirlander vil jeg også ha! Steike så lekker den var!!! Fant deg på Instagram, følger deg videre, mykje spennende her inne, godt søndagen nett har begynt ;) Lisbeth.

Anonym sa...

Nydelige bilder! Flott pepperkakeby! ;) Fikk tips om Glassveranda av en venninne på juletreff, vi bor i samme by du og jeg, bloggen din har vært en godt bevart hemmelighet men nå fant jeg den og har delt linken på Facebook slik at flere kan finne den! ;) Mengder spennende lesestoff her inne og fantastisk flotte bilder! Lykke til i det nye året! Klem fra Trude.

Anonym sa...

Wow....for en utrolig koselig by:) kan tenke meg ungene er stor fornøyd:)
Nydelig var det og kjempe kos å få ta titten inn:)
Ønsker deg og dine en
RIKTIG GODT NYTTÅR:)
Klem Merete

Hverdagsliv det gode liv sa...

Så fantastisk flott! Jeg likte veldig godt den pepperkakeguirlanderen din, den tror jeg nok blir kopiert til neste år :o) Kirka var nydelig pyntet, vi har også kirke i år så du kan jo ta en titt om du vil :o) Nydelig nyttårshelg ønsker jeg deg! klem fra Nina