mandag 23. desember 2013

God Jul! ♥ Merry Christmas! ♥ Joyeux Noël! ♥ Buon Natale! ♥ Frohe Weihnachten! ♥ ¡Feliz Navidad! ♥

Juletreet i stuen er pyntet, spisebordet er dekket og pyntet til julemiddagen i morgen kveld, vi får middagsgjester i morgen så vi har laget ekstra god dessert og tilbehør, julegavene er levert, det er knitrende vedkubber i peisen, julemusikk på lavt volum høres i bakgrunnen og julefreden har endelig senket seg. Vi skal ikke ut av huset mer før jul, det er litt deilig å tenke på, vi har alt vi trenger og vel så det, vi skal bare være inne og kose oss! 


Tradisjonen tro så har vi satt klar to glass med egglikør på peishyllen, de skal vi nyte i kveld sammen med synet av juletre, julegaver, julemusikk, ja julepyntet hjem, i lyset fra vedkubbene i peisen og alle julelysene i stuen, -nå gleder vi oss skikkelig til i morgen! -Gleder meg mest av alt til at ungene skal åpne julepresangene de får av oss! ;) 


Julesnø ble det sannelig også! Minus fem grader viser gradestokken, og bakken og trærne er dekket av masse ny hvit puddersnø! I morgen skal vi sette ut fakler i snøen, ikke mye topper julestemningen mer enn gnistrende hvit puddersnø som glitrer i lyset fra faklene langs veien. Lykter med levende lys skal også henges ut på terrassen og ved inngangsdøren, jeg gleder meg også til det! :))  


Nå skal vi kose oss skikkelig noen dager, og det håper jeg du også vil gjøre, både i kveld og på julaften og i heeele romjulen! :)) Jeg ønsker med dette deg og dine en trygg, god og gledelig Jul! ♥  

Juleklem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på InstagramHER

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


2 kommentarer:

Hege sa...

Gledelig jul til Ann fra din leser i Skien. Godt nytt år.

Camillas univers. sa...

God jul til deg og dine:-)

Klem Camilla