søndag 8. desember 2013

Jul, jul strålande jul - II

Jeg har vært på ungenes rom og tjuvlånt juletreet deres i dag i anledning en litt ekstra "julete" photoshoot, ettersom det store hvite treet som vi pleier å ha i stuen i julen, tradisjonen tro ikke vil bli pyntet før på lillejulaften. 


Mannen og ungene stekte krumkaker både i dag og i går, de som ble stekt i går forsvant nemlig på mystisk vis! Jeg måtte ha en smakeprøve jeg også i dag, og skjønner nå veldig godt hvordan det første partiet krumkaker forsvant! ;)  


Den fiolette vasen med amaryllis i, og halmbukken, har jeg lånt fra spisestuen. Synes det er mye julestemning i slike tradisjonelle halmbukker, er det ikke? Lekker på både hvitt brett og hvit benkeplate (i spisestuen) er den også! :)) 


Det hvite treet er pyntet med noen skikkelig fargesprakende snøfnugg i fiolett og lilla. De glitrer så flott der de henger i lyset fra knitrende vedkubber i peisen. 


Jeg har bare kost meg i hele ettermiddag, i godstolen foran peisen, med klementiner, kakao, lesestoff og Ipad. Det er iskaldt ute og mye snø, så jeg har også hengt opp meiseboller, ny beholder med solsikkefrø m.m. til småfuglene ute i dag, så nå kan de kose seg litt ekstra de også. I tillegg har Glassveranda - omsider - kommet på Instagram i dag, og har du lyst til å følge med der så finner du meg: HER.  

Et av de to øverste bildene i dette blogginnlegget blir mitt 2. bidrag til NIB sin desemberutfordringer "Jul, jul strålande jul". (Det første kan du se: HER).

Jeg ønsker deg og dine en riktig fin ny desemberuke! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


3 kommentarer:

Anonym sa...

Nydelig og stemningsfulle bilder:)
Ønsker deg en herlig kommende uke:)
Klem Merete

Mailinn`s interiørblogg sa...

Fantastisk MASSE julestemning i bildan dine....og bi bære gang på gang imponert over bildan dine. Kjenn eg vil ha samme kamera. og fotokurs av deg;)tjihi...Den amaryllisen ser jo nesten ut som om den e på tur ut av bildet. så stor og klar. ikke redigert? masse lykke tell med bidraget ditt hos Nib. Mmm, no fikk eg plutselig løsst på sjokolade. Som eg sa eg IKKE sku ha når gubben va på butikken ista..sånn kan det gå=) klem.

Ann sa...

Å takk og takk! ♥ :)) Du den amaryllisen er så gnistrende julerød som det går an å bli, jeg har ikke malt den rød, hi, hi! ;))) Masse hvitt lys i bildene får frem klare, flotte farger. Bruk av stativ og fjernkontroll gir de skarpeste bildene! ;) Egentlig burde jeg tatt bilde av den amaryllisen rett ovenfra også, for den er virkelig et skue, -den har fire slike digre knallrøde blomster som peker ut rommet i hver sin retning. Har to slike amaryllis stående på spisebordet i spisestuen i hver sin fiolettlilla glassvase, ble virkelig flott med disse knallfargene på den store lysegrå bordplaten og mot de hvite veggene! ;) Kjøpte tre slike amaryllis for 100,-, -synes det var mye julestemning for pengene! ;)) Sjokoladen var veeeeldig god, men nå må jeg nok vente til lørdag før jeg får en bit til... gleder meg allerede! :D

Ha en fin mandag! :0)

Stor klem, Ann.