fredag 20. desember 2013

Jul inne, jul ute...

Nå nærmer det seg jul og julaften med stormskritt, så nå har vi også hentet frem de små julenissene som pleier å få sitte på bordet ved ytterdøren vår noen dager før jul og til ca. 3. juledag. Nisser hører med til den tradisjonelle julen synes jeg, så ingen jul uten smånissene, men de må pent finne seg i å sitte her på trappen, jeg har nemlig ikke funnet noe passende sted for dem inne...  


Her ser du forresten hvor kransen/juleuroen, som jeg viste tidligere i dag, henger i forhold til ytterdøren. -Høyt oppe under taket, over bordet, så den ikke henger i veien når vi kommer og går. 

I kveld blir det pizza, film og late timer, i morgen skal vi vaske hus, bake litt og julepynte litt mer inne. Noen flere julegaver skal også pakkes inn, det begynner å nærme seg julaften nå og vi gleder oss både store og små! :)) 

PS! Nå er Glassveranda på Instagram, du finner meg: HERHa en riktig fin fredagskveld! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


4 kommentarer:

Anonym sa...

Oh Oh Oh....så utrolig koselig inngangsparti:)
Må jo være kjempe kos å komme hit og møte en sånn nydelig velkomst:)
Ønsker deg og dine en
RIKTIG GOD JUL:)
Klem Merete

Mia Bakke sa...

Så utrolig fint det var og utrolig fin blogg du har! :) ha en god jul! Mvh Mia


www.miabakke.blogg.no

toves sammensurium sa...

Wow Ann,så utrolig koslig det er i inngangspartiet ditt!!!!Virkelig kjempekoslig,elsker hvordan du har pyntet og styrt på.En ting er sikkert,jeg vil virkelig ha et lineære og større innebygd inngangsparti,her hos oss hvor det blåser sånn er det et must dersom man skal driste seg til å sette ut noe!Herlig å få komme på besøk til ei dør som ser slik ut som hos deg,kjenner jeg smiler ved synet og tanken!!Flink du er!!!!
Kose deg med videre forberedelser...ikke ta for hardt i med vasking og sånt!!
Toveklem :)

Ann sa...

Tusen takk for både det ene og det andre! ♥ Ja det er kjekt med et inngangsparti under tak og i le for vinden, før vi bygde ny gang og inngangsparti var det ikke mye av det vi satte ut som fremdeles var der neste dag, hi, hi! :D

Ha en riktig fin helg alle tre og GOD JUL! ♥

Juleklem, Ann.