lørdag 21. desember 2013

Jipppiiiiiii, i dag er det solsnudagen!!!

Jepp, så glad som Ann på Glassveranda er i våren, sommeren, sol og varme, så måtte det selvsagt komme et blogginnlegg midt i julestria som sier at NÅ - i dag - er årets korteste og mørkeste dag, men at NÅ - i dag - snur sola, og sakte men sikkert går det nå mot lysere tider igjen! :))


Selv om det enda er en stund til vi igjen kan samle fregner i solveggen på terrassen, så er det utrolig deilig å vite at det nå går rette veien, -fra og med i dag har vi jo stadig lysere og lengre dager i vente, og før vi vet ordet av det vil vårsola begynne å varme igjen! -Derfor er dette en veeeldig viktig merkedag på kalenderen hjemme hos oss! ;)

Med disse bildene fra en solrik og flott vinterdag, knipset på terrassen vår 4. mars i år, så ønsker jeg deg og dine en riktig flott solsnudag! ...ja også kalt Vintersolverv! ;))

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på InstagramHER

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


2 kommentarer:

Anonym sa...

Men har du tid til å tenke på det da nå dager før jul? ;) Takk for påminnelse, trengte den, stresser som en gal i dissa dager men det er jo bare en liten uke kakegomling det er er snakk om og så kommer en ny vår! :) God helg ! Klem fra Siri i Bergen.

Ann sa...

Ja denne merkedatoen går aldri ubemerket forbi hjemme hos oss! ;) Supert at vi har juleforberedelser å sulle med i årets mørkeste måned, så går vintermånedene litt fortere! ;))

Ha en fortsatt fin helg du også! :0)

Stor klem, Ann.