lørdag 16. november 2013

Lunt med metallpaljetter i kobber og strikket keramikk

I forrige innlegg fikk du se et glimt av vinterpyntet spisestue, i dag har jeg vinterpyntet litt i stuen, etter først å ha vasket hus i timevis. Det trengtes! Vi fikk nemlig vinterens storinfluensa på besøk, og har hanglet i ukevis både store og små, og vasking av hus frister slettes ikke når man føler man har mer enn nok med å bare puste! Men i dag var formen endelig bedre, så jeg tok en paralgin, hoppet i vaskesandalene, og fikk endelig kontroll på kaoset! ...Blir spennende å se om jeg klarer å gå i morgen, men det er uansett sååå godt å ha det gjort, -ikke mye koselig når det er rot over alt, og hybelkaniner i hvert et hjørne! ;)

Har fått litt "bling" inn i stuen denne høsten,  blant annet denne glatte, matte puten med metallpaljetter i en kobbernyanse. Noen varme metaller og litt av fargen brunt/muldvarp sammen med alt det hvite og grå, gjør det hele litt lunere synes jeg.   

Disse "strikkede" te-lysestakene av keramikk ble helt supre her på bordet i stuen. Telys med kaffeduft gjorde det litt ekstra koselig i stuen i kveld. 

Tror jammen jeg skal henge opp vintergardinene i stuen i morgen. Har tenkt litt på det flere ganger de siste par månedene, men nå som det blir så tidlig mørkt om kveldene er det kanskje på tide med gardiner... 

Værmeldingen tyder på at det blir godt innevær mange steder i landet i helgen, men da får man bare benytte anledningen til å kose seg litt ekstra inne i varmen. Lage julekort kanskje, pakke inn små adventskalendergaver, kanskje vinterpynte litt mer... Eller kanskje bake litt til jul? Elsker duften av nybakt julebrød med sukater, rosiner, litt kardemomme og kanel, så kanskje blir det bakt et slikt et i løpet av helgen! ;) Ha en riktig fin start på helgen! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


7 kommentarer:

Marthe sa...

Digger pleddet!☆ Hvem, hva, hvor?

toves sammensurium sa...

Fantastisk lekkert Ann!!!Elsker blinget og fargene,og de "strikka" lysestakene var råtøffe!!!!!
Flott at dere er bedre,det har vært lignende tilstander her også ;)
Nyt helgen,håper ikke varslingen tok helt knekken på. Deg!!!!
Toveklem :)

Ann sa...

Takk Marthe, digger det pleddet jeg også! :o)) Det er fra Eightmood, kanskje er det flere forhandlere, men jeg kjøpte det på Skeidar. Du kan lese om det, og se mange flere bilder av det, her: http://glassveranda.blogspot.no/2013/01/ny-gulvlampe-og-kanskje-verdens-raeste.html

Tusen takk, Tove! :)) Ja det var en ekstreminfluensa dette her, har hatt helt flatt batteri i ukevis, sååå herlig å kjenne at det omsider går rette veien nå! ;))

Ha en fin lørdag begge to! :0)

Stor klem, Ann.

sivknivklestativ sa...

Deilig med nyshinet hus :D Gøy med ny pute, liker litt bling om dagen jeg også. Og de te-lysestakene i strikket keramikk var kjempe fine. Alle fargene passet så fint sammen. God helg til deg og dine. Kose deg med fine inneaktiviteter.

Anonym sa...

For et utrolig nydelig pledd og kjempe søte lysestaker:)
Ønsker deg en herlig kveld
Klem Merete

Fossestua sa...

Fine lune farga på putene, og de telysestakan va knalltøff!

Nyvaska hus hørtes herlig ut.....kjenn eg vart litt misunnelig egentlig :P. Ska snart ha kalas heime, og sku egentlig ha stått på høv no i vaskebøtta. Sats på at den der orken kjæm i mårra ;).

Ha ei fin helg :). Klem fra Lise

Ann sa...

Tusen takk for alle de koselige tilbakemeldingene! ♥ :))
Lise, om det er noen trøst så kom "orken" innom her først i går altså, har ikke sett ut her i ukevis! ;) Du skal se "orken" haster videre og banker på døren din i morgen! ;)))

Ha en fin søndag i morgen alle sammen! :0)

Stor klem, Ann.