lørdag 16. november 2013

Endelig vintergardiner i stuen!

Jovisst, i dag ble det endelig vintergardiner i stuen! Det er et helt eventyr å tre i alle fingerkrokene som holder de 14 gardinhøydene, så jeg har utsatt det i det leeengste, men nå er det endelig gjort! -Og siden regnet i dag slår mot vinduene og vinterstormen river og sliter i trærne utenfor, så jeg trakk likegodt gardinene helt for! ...Vel, det vil si, har noen 3 mm brede, hvite, tynne bånd for å trekke dem til hver side, må bare - kremt - finne ut hvor jeg har lagt dem... ;)Her ser du at gardinene er gulvside. Jeg synes gardiner er noe unødvendig støvsamlende "flagretøy" resten av året, men i de mørkeste vintermånedene er de unektelig med på å gjøre det lunere, koseligere - og faktisk også lysere - i stuen. De gardinene du ser her henger foran den ene verandadøren i stuen, -den som fører ut vil vestterrassen med badepaviljongen.    Tar med dette bildet også, for jeg fikk spørsmål om hva som var i rommet bak glassdørene etter gårdagens blogginnlegg. Her ser du det, det er spisestuen med pianokrokenMens vinterstormen raser seg ferdig ute, koser jeg meg ekstra inne, med varm drikke og en god bok. I morgen har vi en vag plan om å blant annet skure og bone parketten på kjøkkenet, ikke veldig spennende, men det er minst et år siden det gulvet sist ble bonet, så det trengs!  

Ha en fortsatt fin helg! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

5 kommentarer:

Anonym sa...

Flotte gardiner og kjempe herlig kopp:)
Sov godt
Klem Merete

Ann sa...

Takk Merete, enkle, hvite, men de gjør alle de sorte vindusflatene som slipper inn så mye vakkert dagslys ellers i året, lysere og koseligere i vintermånedene, nå som det blir så tidlig mørkt om ettermiddagene! ;) Koselig når de henges opp, og koselig når de kan tas ned igjen, hi, hi! ;))

Ha en super søndag! :0)

Stor klem, Ann.

mamma i nord sa...

Kjempefine gardiner, og så godt når den jobben med å henge de opp er gjort.

Det var en nydelig kopp. Er det mulig å få tips om hvor man kan finne slike ?

House of Silver sa...

Hvor ER det fint. Jeg får også helt lyst til st få hvide, gulvlampe gardiner om vinteren :-) ELSKER din stue, den er FLOT og samtidig meget hyggelig.
Kram Jeanette

Ann sa...

Å tuuusen takk, -for både det ene og det andre!!! ♥

Oj, du den koppen fant jeg på shoppingsenteret Etoile i Nice (Frankrike), -der finnes et par av mine favorittbutikker, bare synd det er litt langt unna, men jeg er innom Etoile hver sommer (vi pleier å feriere på rivieraen) og finner alltid noe fint der som bare "må" være med hjem i kofferten! ;)))

Ha en fin kveld alle sammen! :0)

Stor klem, Ann.