tirsdag 6. august 2013

Benkeskap og benkeplater fra Ikea monteres i spisestuen!

Sist fikk du se en tom spisestue, men nå har vi montert benkeskap og benkeplater under vinduene i enden av spisestuen. Her på bildet er de visst nok bare satt utover, men skapene skal selvsagt få sokler, innredning, skapfronter og benkeplater, -hvilke skal du få se etterhvert! ;) Jeg går bare rundt og smiler fra øre til øre, for dette blir kanonbra! Massemasse ny og mye mer praktisk oppbevaringsplass får vi nå her i nær tilknytning til kjøkkenet som ligger vegg-i-vegg, og det skal bli SÅ herlig! 

Noen nye lamper har også kommet inn i spisestuen, jeg kan aldri få nok lys i huset i vinterhalvåret, så dette blir supert! Lampen henger foreløpig bare på "halv åtte" over benken, i et forsøk på å bestemme meg for hvor - og hvor høyt - den nøyaktig skal henge! ;) 

Mer fra spisestuen kanskje allerede i morgen!  Ha en fin onsdag! :O)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


2 kommentarer:

Elisabeth, ta trappa opp sa...

Så spennende å se hvordan det tar form :)
Gleder meg til å se fortsettelsen!

Klem
Elisabeth

Ann sa...

Ja gjett om jeg gleder meg til alt er ferdig, tror dette blir så suuupert! :o)) Oversiktlig og ryddig blir det, også interiørmessig, i forhold til før da det stod skjenk, framskap, høyt anretningsskap, gulvspeil m.m. her. -Ja alle møbelbena som hybelkaninene klamret seg fast til er nå borte, hi, hi! ;))

Ha en finfin onsdag!

Stor klem, Ann.