fredag 26. juli 2013

Fine late sommerdager! ...Eller små prosjekter i hus og hage?

Håper du har fine sommerdager og at solen skinner på deg! Vi skulle ha hjemmeferie i år for første gang på mangemange år, planla rolig båtferie langs kysten, ville ikke reise til Frankrike p.g.a. min helsesituasjon det siste året, og det gikk som det måtte gå, regnet styrtet ned i tre uker! :D Må bare le av det, AT det er mulig! :S Massivt lavtrykk betyr for meg massiv hodepine/migrene og leddverk, skal ikke si mer om det enn at hjemmeferie skal vi aldri ha igjen!!! Vi pleier jo å være i Frankrike om sommeren, og dit skal vi helt klart vi de kommende femti somrene også! Der er man garantert sol og varme, også er det jo også deilig å få påfyll av nye opplevelser og inntrykk, ny inspirasjon! 

Ferien er over for i år, og solen er tilbake! ;) Den siste uken har vi hatt skyfri himmel og rundt 23+ varmegrader igjen, og jeg nyter hvert eneste sekund av det! :)) Med solen kommer også helsen og dermed også futten - gnisten - tilbake, og vi er igang med store endringer i bl. a. spisestuen, -du skal etterhvert få se bilder fra det nye prosjektet! Vi har solgt alt der inne unntatt spisebordet og stolene, og stilendringen der inne blir ganske massiv! Gleder meg både til det blir ferdig, og til å vise deg! :)) Det går ikke særlig fort, for vi må jo først nyte solen helt til den er gått ned om kveldene, og innimellom varer båtturene til laaaangt etter solnedgang! -SOMMER! :D

Har du lyst kan du flere bilder fra båten vår så finner du det: HER.
Mer om pergolaen på øverste bilde kan du lese: HER. (Der er det også link til hvordan å bygge en slik).
Oppskrift på hvordan du kan bygge en slik sofakrok finner du: HER.
Hvordan å bygge spisebordet: HER.
Hvordan bygge et rundt spisebord: HER.
Hvordan å bygge plantekasser i str. XXL: HER.
Du finner link til flere små prosjekter, bl. a. kjøkken/kokkebenk til hagen: HER.

Nå skal jeg ut i solen igjen! Håper den vil skinne på deg og dine også i helgen! -Men enten du har "Utendørssnekreprosjektvær",  "Latesegisolenvær", "Sullemedsmåinnendørsprosjektervær", "Jegmåpåjobbenihelgenuansettvær" eller "Nytehelgefølelsengodtplantetisofaenmedenpizzavær": God helg! :O)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


2 kommentarer:

Anonym sa...

Så kjempe koselig veranda du har:)
Kan tenke meg du nyter herlige sommerdager her:)
Ha en herlig helg
Klem Merete

Ann sa...

Takk! :o) Ja her ute storkoser jeg meg, måtte sommer og sol vare evig! ;)))

Ha en fin uke! :0)

Stor klem, Ann.