mandag 25. mars 2013

Øvelse gjør mester!

Himmel så mange flotte vårdager vi har hatt den siste uken! Her nytes hvert sekund, jeg er ikke god på å sitte i ro i en solstol å høre på fuglekvitter, men øvelse gjør mester! -I dag har jeg sittet ute i timesvis, lest litt, men ellers ikke gjort særlig mye, og det var helt himmelsk nydelig! :)) Åh SOM jeg håper dette været fortsetter hele påsken! 

Hele 30 grader var det på det meste i solveggen i dag! Jeg har sittet ute i bare en singlet og solt både armer, legger og kinn, ja det er sannelig en herlig årstid vi nå har foran oss! 

Allerede før ti i morges var jeg på plass på sør-øst-terrassen, og i ettermiddag flyttet jeg ut hit på sør-vest-terrassen. Mens sør-øst-terrassen er helt privat, sitter man litt mere på utstilling her på vest-siden av huset, ettersom det hverken er blad på trærne enda, eller terrassegardiner. Vi har valgt å vente med å henge opp terrassegardinene, for det kan komme snø også i april. Men i begynnelsen av mai skal de opp, og da kan ingen se oss når vi sitter her ute. Spiller forresten heller ingen rolle at jeg er synlig her jeg sitter, huset er et godt stykke unna veien, terrassen er 2,5 meter over bakken (utenfor 1. etasjen), og ikke er det bikinitemperaturer enda! ;)  


Kaffe, en bit sjokolade og en ny bok, -det eneste man trenger for å få en perfekt kosestund i solveggen! :)) 

På bildet nedenfor ser du at snøen fremdeles ligger på garasjetaket vårt, den kom da vakthavende værgud gikk bananas for 2-3 uker siden og gav oss en halv meter nysnø over natten! Men slik været er nå antar jeg at ihvertfall snøen på taket vil være smeltet før helgen. Det sildrer i takrenner og drypper fra tak, jeg lurer på om tulipanene har våknet fra vinterdvalen nedi bakken? Jeg gleder meg også til at trærne igjen skal få grønne friske blader! 

Her ser du også hva jeg bruker kabinkrokene (som holder gardinenlinen i sommerhalvåret) til i vinterhalvåret: Lykter for stearinlys! Det henger en lykt i hver krok, og de tenner vi ofte når vi skal ut i spaet i badepaviljongen å late oss, da blir det ekstra koselig her ute på terrassen i den mørke årstiden. 

Håper du har og/eller får dette været du også i påskeferien, for solen har virkelig en helt magisk effekt på oss nordboere etter en lang mørk vinter! Heeelt NY og vårfrisk ble jeg, -ja både i farge og sinn! ;o)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.


Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


5 kommentarer:

Hulda sa...

Så flott ute på terrassen hos deg. Så flott med stolen med skinnet i, og den nydelige blå himmelen. Vakre vinduer du har, flotte sprosser. Nyt godværet! God påske!

NOSTALGI I NR. 9 sa...

Det høres helt fantastisk ut, endelig kan vi nyte sola. For en herlig uteplass, jeg kan nesten kjenne på stemningen. Nydelige egg i innlegget under også, elsker de fargene :-) klem Anita

Anonym sa...

Hei kjære deg, tusen, tusen takk for utrolig gode ord og omtanke.....
Setter så umåtelig stor pris på det og det varmer masse...
For noen herlig innlegg som du har gjort i det siste:) disse herlige egg i alle farger/varianter er bare nydelige:)
Så bare kjempe kos ut på verandaen :)
Ønsker deg og dine en herlig påske:)
Klem Merete

aagkro sa...

Sender deg en liten påskehilsen, fra en leser i Skien.

Ann sa...

Tusen takk for så koselige tilbakemeldinger! :))

Åh kjære Merete, jeg bare håper alt er bra med deg og dine!!! ♥ Kjente det gikk kalt nedover ryggen da jeg leste om datteren din og hjerteoperasjonen... huff og huff, det er en mors største mareritt!..

Ha en fin dag alle sammen! Håper vårsola skinner på dere! :0)

Stor klem, Ann.