onsdag 27. mars 2013

God påske!

Ja ble du ikke i godt påskehumør nå av å lese dette søte lille påskeverset som jeg fikk i gave av min datter i går, ja da vet ikke jeg! :)) Hun har laget det lille påskediktet/verset/skiltet helt selv! (-Stolt mamma! ;) Påskediktet har fått plass på det blå skrivebordet i skrivehjørnet mitt i stuen, jeg tror det lille påskediktet er magisk, for jeg bare  smile hver gang jeg titter på det! ;))

Noen er det som har vakt på sykehus, i politiet, kystvakt og andre viktige funksjoner i samfunnet også i påsken, men ellers har vel de aller fleste nå endelig fått påskeferie! Så til dere som er på jobb: Jeg ønsker dere alle en rolig og fin vakt! Og til alle dere andre, enten du skal på fjellet, til kysten eller bare skal kose deg hjemme: 

GOOOOD PÅSKE!!! :O)

Stor påskeklem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


5 kommentarer:

Fru Brekke sa...

Herlig dikt :)) Nå har jeg fri helt til mandag, skal nyte dagene sammen med familien. Håper på litt sol, selv om yr sier noe heeeelt annet..
Jaja, vi styrer ikke været, så det får bare være.
Kose oss skal vi uansett!
Ønsker deg en herlig påske!
Klem fra Karen

Hege sa...

Ønsker deg en glad glad påske)))

Anonym sa...

Noe så utrolig koselig:)
Var bare helt herlig dikt og flott bilde:)
Kjempe flink hun har vært:)
Ønsker deg fortsatt en herlig Påske vennen:)
Klem Merete

am design sa...

GOD PÅSKE til deg og dine også!
Klem

Ann sa...

Fiiin påske ble det, til tross for ikke veldig bra vær! ;)) Håper dere også hadde en super påske! :0) Påskediktet ble pakket bort først i går, var et skikkelig gladvers, så det fikk stå litt ekstra lenge, hi, hi! ;)

Ha en fin helg alle sammen! :0)

Stor klem, Ann.