onsdag 13. februar 2013

Ufrivillig lesehest på søken etter fargeglade levende vårlige interiører!

I dag har jeg sittet i ro i godstolen hele dagen og bare lest i bøker og interiørmagasiner. Man skulle kanskje tro at jeg da har det som plommen i egget, men sant å si så er jeg så rastløs at jeg ikke helt vet hvor jeg skal gjøre av meg her jeg sitter! Jeg holder nemlig på med en rekke små prosjekter rundt om i huset nå, og har slettes ikke tid til å bare sitte her i godstolen i dagevis, invalidisert av mage/menssmerter! Det er noe av det kjedeligste jeg vet, så takk gud for at det finnes interiørmagasiner, ellers hadde jeg kjedet meg ihjel!

Men det som slo meg da jeg leste interiørbladene var at jeg er heeeelt ferdig med vinteren nå! Alt i magasinene ser hvitt, blast og dødt ut, og jeg er kjempeklar for vår og farger! -Ja interiører spekket med levende blomster, trær med grønne friske blader og rom - og uterom - med masse, masse farger!! Jeg måtte hente meg en tulipan fra vasen på bordet like ved for ikke å bli helt deprimert der jeg satt "verkfast" i godstolen, og ettersom det var noen plussgrader ute så satte jeg likegodt også terrassedøren på gløtt slik at jeg kunne høre det dryppe fra taket og småfuglene kvitre som besatt i syrintreet like nedenfor terrassen. Joda, selv om det ikke var mange vårtegn i interiørmagasinene var det heldigvis vårtegn ute! :))

Jeg vet hvilke interiørmagasiner jeg kommer til å velge meg ut i butikkhyllene til uken, -det skal ble det eller de med flest vårtegn på coveret! :)) For jeg regner med at også interiørbladene har kommet i vårmodus nå snart, og enn så lenge koser jeg med synet av røde og påskegule tulipaner, hvite sitrontreblomster og blå Muscariblomster som står i vinduskarmene og på bordet her i stuen. Er formen min litt bedre i morgen skal jeg ta flere bilder av blomstene her hjemme som jeg har valgt å tjuvstarte våren med, for bilder av blomster i interiøret får ihvertfall meg til å smile på denne tiden av året! ;))

Ha en riktig fin torsdag! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.


Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


3 kommentarer:

minminivilla.blogg.no sa...

God bedring - har sendt deg en privatmail på fjesboka ;) Her stormer det og drivhuset som ble halvert i julestormene skulle nå rommet hyller med tidlig før, men dengang ei. Jeg handlet meg et rustent stativ på Huset på Landet på Jæren og masse blomster på Det danske gartneri i dag. Jeg liker jo vanligvis ikke farger, men tenk du ett - 1 brett lysblå/lilla stemor fant jeg i butikken og de måtte jeg ha med hjem + litt rosa, lilla og gulhvitt - det ble så fint og så vårlig! Ute er det spinnglatt, det stormer igjen og jeg håper det blåser mot vårtemperatur. I går var jeg rett oppi lia her og fikk noen timer sol - det ble røde kinn og solbredt nese. Slett ikke verst å kunne reise "til fjells" noen hundre meter fra sjøen - fin natur - men vi ligger topografisk helt feil plassert i naturen - hele bygda ble rammet av forrige storm - nå vil jeg ha løkplanter og vårsol i bakkane!

ingridsboble sa...

Håper dagen i dag er bedre for deg!
Det nye Boligpluss har hvertfall VÅR på forsiden - det kom i postkassa denne uka. Gleder meg til å kose meg med det i helga :)
Ingrid

Turid sa...

Såå enig med deg, er kjempeklar for vår! :) Har startet med å dra tulipaner inn i huset. Når jeg begynne rå jobbe på gartneriet igjen etter påske, vil jeg tro vårfølelsen kommer for godt. Kjempefint pledd på bildet, forresten. Og du, det er lov å ta det med ro når man er i dårlig form. Skjønner dog rastløsheten etter en stund,og ønsker deg riktig god bedring. Måtte tante Rød dra igjen snart ;))

Klem, Turid