mandag 18. februar 2013

Stor, vakker og praktisk puff med lagringsplass i - minneboks!

Det forrige du fikk se fra jenterommet - som nå skal tilpasses vår "nestentenåring" - var bilder fra solakroken: Jenterommet - Del 4De siste par ukene har vi vært på leting etter en stor praktisk puff/pall med oppbevaringsplass i, den skulle være lys, pen, feminin og ungdommelig, og kunne brukes til oppbevaring av papirer, "gamle" barnehage/skolebilder, avisutklipp, diplomer, bursdagskort, noen tegninger o.l. -Ja du vet slike ting som unger fører med seg, slike ting man ikke helt vet hvor man skal gjøre av, men som man bare MÅ gjemme på - og på et tørt, trygt sted - slik at ungene kan se det når de blir større, og/eller for at mammaen skal kunne ta et dypdykk i minnene når ungene har blitt store? Eller er det kanskje bare jeg som gjemmer på "alt"?... ;))

Vi fant ingenting vi likte, helt til vi kom over denne store, vakre og praktiske puffen med lagringsrom i, på Bohus for få dager siden! "Den!" ropte jentungen, -ja det var forelskelse ved første blikk! Synes forresten det er veldig gøy at hun selv nå etterhvert har fått sterke meninger om interiør, -unger er morsomme i alle aldre! :)) Hun og pappaen dro for å hente den, og både hun og mammaen ble veldig fornøyde med det nye møbelet på jenterommet, for den var skikkelig romslig! Alle "papirminner" fra hun ble født og frem til i dag fikk plass i puffen, og enda er det plass til papirer fra de neste kommende år oppi den. Her den står blir den lett tilgjengelig også, slik at vi slipper bunker med "nomadepapirer", -ja du vet slike som gjerne "vandrer" rundt i huset, fra bordet, til skjenken, ned i en skuff, så oppå en kommode, innom en hylle o.s.v. uten at man finner et passende sted å legge dem?

Ungene våre har hatt hver sin "minneboks" på rommene helt siden de ble født. De hadde hver sin ganske store trehvite oppbevaringskiste, så det var først etter at de var fylt helt til randen for et års tid siden at begrepet "nomadepapirer" oppstod hjemme hos oss, men nå er endelig problemet løst! :))

Vel nesten. Jeg solgte nemlig de gamle minneboksene uten å ha funnet ny til min sønn! Vi skulle gjerne hatt en som er lik denne, den kan godt være litt mørkere, gjerne mellomgrå, eller gråblå, ikke sort og heller ikke av skinn, også må den vært litt tøff, litt macho og ungdommelig! Også gjerne med litt lengde på benene slik at man enkelt kan støvsuge under puffen. Vi fant ikke noe slikt, men har du sett en slik "guttete" versjon til salgs et sted så gi meg gjerne et hint!

Ha en fin kveld! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


7 kommentarer:

Åshild sa...

Jeg forstår godt at hun falt for denne.

Anonym sa...

Den puffen var bare kjempe fin:)
Likte så godt fargen
Klem Merete

bye9design sa...

Knallfin, rett og slett og ikke minst, praktisk :o) Ha en fin kveld! Klem fra Nina

Mammaida sa...

Så fin :-)

Monika sa...

Perfekt! :) vet du hva puffen heter? (for jeg fant den ikke igjen på Bohus...) og pris? :)

Ann sa...

Takk for koselige kommentarer! :))
Monika: Den heter "Dupre benk" og du finner den på Bohus sine nettsider under "stoler", så "Puffer og paller" ;)) Prisen var ca. 1000,-

Ha en fortsatt fin dag alle sammen!

Stor klem, Ann :0)

Interi-gjør det selv! sa...

Har ønsket meg den selv, kjempefin er den :-)