søndag 10. februar 2013

Noen tanker på morsdagen, og vårstemning med Fastelavnsris

Jeg vet ikke helt hva det er med Fastelavnsris som gjør at det blir ekstra vårstemning i huset når de blir satt på bordet, men de fjærkledte bjørkekvistene minner kanskje om at det sakte men sikkert nærmer seg påske, og etter påske er det jo vår på ordentlig! :)) 

Jeg har kost meg sammen med ungene i hele dag - morsdag... - jammen er vi heldige vi som har fått gleden av å oppleve det å bli mamma! Det tok mangemange år for meg å bli gravid, 30 ble jeg, og da hadde jeg vært sammen med mannen min i ca. ti år allerede. Legene hadde gitt meg opp da jeg mot alle odds likevel ble gravid, jeg tenker daglig på hvor heldig jeg er, men på morsdagen går tankene mine til alle dem som ønsker å bli mamma, men som av forskjellige årsaker likevel ikke har blitt det... jeg håper inderlig 2013 blir året dere får den gledelige nyheten dere har gått å ventet på!  

Det å ønske seg barn, og gå å vente på at mirakelet endelig skal skje deg, er ikke lett... "Ikke tenk på det, så blir du nok gravid skal du se", sier alle... men det er lettere sagt enn gjort!... For når man ønsker seg barn og "aldri" får det, er det som om at man ser barn og gravide over alt hvor man enn snur seg, -ja hele tiden og uansett hvor man er! -Og når man en sjelden gang er i en setting der ungene ikke er til stede, så snakker vi mammaer om dem hele tiden, gjør vi ikke? Jeg er nå "en av dem" som har barn, jeg elsker ungene mine mer enn alt annet i verden og snakker om mine søte små "hele tiden", men jeg husker så inderlig godt hvor vondt det var å være en av "dem uten barn"... Men fatt mot til dere som ikke hadde morsdag i dag, mirakler skjer gjerne når man minst venter det, så kanskje kan du feire morsdag allerede neste år! ;)))

Jeg har også feiret min egen mamma i dag, -for heldige er også vi som har en mamma! 
Flere av venninnene mine har allerede mistet sine mammaer, en av dem mistet mammaen sin allerede da hun var liten, og for henne har morsdagen vært den verste dagen i året frem til at hun for få år siden fikk egne barn og morsdagen igjen - endelig - ble en lykkens dag! :)) 

Gratulerer så mye med dagen til alle flittige, omsorgsfulle og snille mammaer, bestemødre og oldemødre i dette landet! -Jeg ønsker dere alle en riktig fin start på den nye uken! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.


Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


3 kommentarer:

Anonym sa...

Bloggen din er bare helt nyyydelig!! Du og din mann er utrolig flinke. Jeg lurer på om det er mulig å få fargekoden til skoddene på lysthuset? Har veldig lyst å male et kjøkkenbord i den fargen. Tusen takk for all inspirasjon du gir!!! Hilsen Liv

Ann sa...

Å tuuusen takk for så koselig en tilbakemelding! ♥ :)) Du, den fargen ja... det er en jeg har blandet selv... så jeg har dessverre ikke noen fargekode på den... Men hvis du har lyst til å blande en slik selv så finner du fremgangsmåten/"oppskriften" i kommentarfeltet under dette blogginnlegget: http://glassveranda.blogspot.no/2010/04/oppussingsprosjekt-lysthuset-del-21-se.html

Lykke til med maleprosjektet, enten du velger denne fargen eller en annen! :o))

Stor klem, Ann.

huset i edels hage sa...

Fine tanker, så viktig å huske på når man selv er heldig å være av dem som ungene "bare ramlet ut av".. Og enig med deg ang fastelavns-riset!! Våååår!!!! :)