lørdag 12. januar 2013

Kom i vårstemning med herlige vårfarger!


Jeg holder på å steller, stuller og styler på soverommene i dag, sparkler litt, maler litt, henger opp bilder og syr litt, bilder kommer, men jeg måtte bare aller først vise dere denne herlige buketten med vårstemning på stilk! 


Denne tulipanbuketten står nå på skjenken i stuen vår, i arken med alle vinduene, og tulipanene formelig bader i hvitt herlig dagslys der den står med alle sine spreke nydelige vårfarger og friske grønne blader og stilker! 


Ahhh.... SÅ mye deilig vårstemning som det kan være i en eneste bukett tulipaner?!


Jeg kan knapt vente til det begynner å våres ute! Jeg gleder meg til vårsola begynner å varme igjen! Jeg gleder meg til at bjørketrærne igjen skal få grønne blanke små museører! Jeg gleder meg til å høre vårens første travle humler suse forbi! 


Jeg gleder meg til at grønne spisser begynner å stikke hodet opp av soloppvarmet jord. Jeg gleder meg til at våryre småfugler begynner å kvitre fra morgen til kveld! Jeg gleder meg til kaffe i solveggen! Ja jeg gleder meg til alt dette herlige som hører våren til!


En kjempebukett med tulipaner minner meg også på om alle de herlige fargene og duftene som hører våren til! Ååååh som jeg gleder meg til hver eneste lille ting!Det er så himmelsk deilig å tenke på at snart er den her - våren! Og sprudlende fargerike blomsterbuketter som denne gjør også sitt for å vekke vårfølelsen i oss, gjør den ikke? Ikke mye kan gjøre SÅ mye for stemningen i et rom enn en stor vakker bukett med tulipaner i friske vårfarger! 


Jeg har forresten i løpet av den siste uken oppdatert Glassveranda med linker til mange spennende bilder og idéer til uterommet! En del idéer fra min egen hage, men også utenfra! ;) Det er aldri for tidlig å begynne å planlegge våren, sommeren, hagen og uteromsprosjekter! ;)) Ta gjerne en titt i både høyre og venstre marg her nedover siden dersom du har lyst til å drømme litt om våren, sommeren og planlegge uterom! 

Ha en fin kveld! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


11 kommentarer:

Mailinn`s interiørblogg sa...

nyyyyydelig bukett med herlige farger;) ga meg både lyst på sukkertøy og vår;) God helg til deg og dine;)

Anonym sa...

Ikke for å knuse entusiasmen din men.... på min kalender står det 12 januar! Juletreet forsvant for en knapp uke siden, og vinteren har så vidt begynt. Det er en måned igjen til vinterferien og over to til påske......
jeg er sommermenneske som deg og håper på tidlig vår men mens vi venter får vi prøve å nyte det som faktisk er ganske vakkert og koselig med vinteren, og kanskje til og mede glede oss litt på alle vinterelskerenes vegne og håpe på masse sne og godt skiføre :)
Viktig å kjenne på øyeblikket, nyte det, og ikke bare "se fremover" som i mine øyne har blitt en litt lei bloggeruvane.
Ønsker deg en fortsatt fin vinter ;) og en strålende vår når den kommer-----om en et kvart års tid :D
Masse hilsner fra
Trine

Ann sa...

Takk, ja var veldig godt med noen nye friske vårfarger og levende blomster i stuen, Mailinn, som minner om at våren snart er like rundt hjørnet! ;))

Nei ingen fare Trine, er nok kun enorme snømengder på terrassen i april/mai som kan knuse entusiasmen min! ;)) Som hageentusiast er det jo heller ikke så lenge igjen til jeg kan begynne å så frø som i mars skal flyttes ut i drivhuset, så det er mange vårlige aktiviteter å glede seg over på denne siden av nyttår for et sommermenneske og hageentusiast! -Heldigvis, for vinteren er slettes ingenting å glede seg over for en revmatiker! ;) Jeg koser meg med inneprosjektene de neste ukene, planlegger litt hage og uteprosjekter, og gleder meg stort til plussgrader i solveggen i mars! ;)) Men jeg mener virkelig IKKE å ta vintergleden fra deg med dette blogginnlegget, mener bare å holde motet oppe på alle de som er i samme båt som meg (og det er MANGE!), og lengter etter - og gleder seg til - våren og litt varmere tider. Man kan fint leve "i nuet" selv om man gleder seg til våren og hageprosjektene! :)) Denne "bloggeuvanen" som du kaller det har vært på Glassveranda hvert år i fire år nå, og kommer til å fortsette også årene fremover! ;)

Jeg gleder meg stooort over vakre vårlige tulipaner midt på vinteren, sånn er det bare! :)) Jeg tror ikke jeg er alene om det heller, det var nemlig "verdens tulipandag" i går! ;)

Skulle ønske jeg var frisk og kunne gå ut i kulda, ut i snøen og gå på ski, det kan jeg ikke uten å bli sengeliggende med verkende ledd en uke etterpå. Men ønsker deg - og alle andre som liker/tåler vinteren - av hele mitt hjerte mengder med snø på fjellet og mange fine øyeblikk både med og uten ski på bena i 2013! ;)

Jeg holder på med hageskisser her jeg sitter i stolen foran peisen under pleddet i kveld, jeg blar i blomsterløk- og staudekataloger og storkoser meg med det altså, ja selv om vi bare har januar! ;) Håper du forstår.

Ha en fin lørdagskveld begge to!

Stor klem, Ann.

Anonym sa...

Så herlig bukett med nydelige tulipaner i vårlige farger:)
Klem Merete

Unknown sa...

Nydelige bilder, jeg også elsker vår og sommer og jeg blir rett å slett glad av å se fargerike innlegg...det gjør liksom vinteren litt lettere for oss som ikke er så glad i den.
Takk for at du deler og innspirerer.

Ha en fortsatt fin helg :)

Klem fra Camilla

Anonym sa...

Ååå... så hyggelig med litt skikelig vårstemning.
Jeg elsker også våren og sommeren og bruker store deler av vinteren til å planlegge den, så det er duikke alene om ;)))


Klem fra Pernille.

Gry sa...

Fantastisk vakkert! En bare MÅ bli i godt humør av en slik bukett!! :) Fortsatt god helg til deg! Hilsen Gry

Anonym sa...

Oh -sieht alles wunderbar lecker aus!!!! Einen wirklich tollen Blog hast du da - und somit eine neue Leserin! ;) Liebe grüße, Maria, Deutschland.

Ingvild B sa...

Tusen takk! ♥

Herlig innlegg og nydelige fargerike glade tulipaner! =)

Ja, jeg er virkelig klar for VÅREN selv - når alt våkner til liv igjen..

Ingvild

www.ingvild.no

Ann sa...

Å tusen takk for så koselige tilbakemeldinger!♥, -og så deilig å høre at dere også gleder dere over vakre vårlige tulipaner midt i januar, hi, hi, levende sprudlende fargerike blomsterbuketter som denne vekker den herlige vårfølelsen i mange av oss, ikke minst meg! :o)) Og igjen: Ikke mye kan gjøre SÅ mye for stemningen i et rom enn en stor vakker bukett med tulipaner i friske vårfarger! Ja, for som du også sier Gry: Man bare MÅ bli i godt humør av en slik bukett!! :O)

Ha en fin uke alle sammen!

Stor klem, Ann :0)

Fru Brekke sa...

Blir så glad av å se slike friske vårfarger:) Det minner meg på at vi er på "rett" side av vår og sommer:))
Karen