tirsdag 25. desember 2012

Første jul noensinne uten snø!

Iiiskaldt har vi hatt det de siste ukene, klar himmel har det vært, faktisk ikke en sky i sikte og himmelen har hatt de vakreste farger om ettermiddagene. Men i går feiret vi for aller første gang, noensinne, julaften uten snø! Tørre terrasser og grønne plener har vi, -så mye for teorien om at vi selvsagt må feire jul hjemme ettersom det uten snø ikke vil bli skikkelig julestemning... ;) Joda, det ble julestemning i bøtter og spann også uten snø, men det var unektelig litt merkelig å feire grønn jul... Jeg har sett på bilder på Facebook som vennene våre i Italia og Frankrike har lagt ut siste uken, og mange av dem har faktisk feiret hvit jul i år! Mens vi som bor her på "Nordpolen" ikke har et eneste snøfnugg!

Dette juletreet står oppå plantekassen på "frokostterrassen", der hvor det er rosebusker om sommeren, -det ble supert for da vises toppen av treet også fra bakken! ;) Treet er pyntet med mangemange små diodelys, kanskje ikke helt lett å se på dette bildet her hvor det ikke er skikkelig mørkt ute enda, men jeg valgte likevel dette bildet fordi vinterhimmelen var så flott! ;)) I dag har vi hatt en rooolig dag, vi har sett julefilm sammen med ungene, ryddet litt og tar det litt som det kommer, det tar på å feire julaften! ;)) Elleville unger og mye god mat, lyden av latter og mange mennesker som snakker i munnen på hverandre, lyden av Playstation-spill og unger som graver i Lego-klosser, julemusikk, mere mat! I går formiddag hadde vi en skinnende rent og ryddig julehus, men så kom julaften, hi, hi, og få minutter etter at startskuddet for gaveåpningen var gått så det ut som om noen hadde kastet en granat inn i stua! :D Må bare le, all den vaskingen i forkant, og timer senere er det sjokoladepapir, gavepapir, konfetti, glitter og kakesmuler over hele huset! :D Men vi hadde en fiiin julaften, så får det heller være at vi må rydde og vaske litt også 1. juledag! ;)

Håper du også hadde en koselig dag i går, og så ønsker jeg deg og dine en fortsatt fin jul! :0)

Stor juleklem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


4 kommentarer:

Unknown sa...

Det er litt mer jul med snø på bakken! Vi fikk masse snø i år, ekstra koselig:) Vakkert bilde av treet da!
Ha en flott romjul:)
Klem Linda

ingridsboble sa...

Nydelige bilder :)
Her på sørlandet har snøen lavet ned i bøtter og spann. Julestemningen kan komme på mange måter; godt dere fant den også uten snø!
Ha en fortsatt fin juletid :)
Ingrid

Mor Inger`s hus sa...

Du skal bare komme hit, så skal du få så mye snø du bare vil :)

Ønsker deg en fortsatt fin julehelg.

Klem Inger

Ann sa...

Hi, hi, tusen takk for både det ene og det andre! :)) Men nå må det gjerne holde seg snøfritt fremover, jeg synes snø er veldig koselig i desember når det er juleforberedelser og jul, men straks vi passerer nyttår er jeg 100% ferdig med den, for da begynner jeg straks å vente på, lengte etter og planlegge, vår, sommer, sol, varme og hagesesongen! ;)))

Ha en fin romjul, med eller uten snø! :0)

Stor klem, Ann.