søndag 23. desember 2012

"Du hvite, glitrende tre, god dag! Velkommen, du som vi ser så gjerne!"

Juletreet, vel det siste av fem i huset, er endelig pyntet! Dette er selve hovedtreet, "sjefsjuletreet" i huset, hi, hi, ja det treet som vi legger julegavene under! I år er faktisk det 8. året vi feirer jul hjemme hos oss med hvitt juletre i stuen. Julegavene er nå på plass under treet, vel de fleste av dem ihvertfall, klare til i morgen kveld når de endelig skal åpnes! Det har vært laaang ventetid for husets minste, og nå gleder vi oss veldig, både store og små, til julemiddag, juledessert, julebesøk, julekaffe, julemusikk,julegaveåpning, juleklemmer, julekaker og alt det andre julekoselige som julaften innebærer! :))



Julestrømpene er hengt opp ved peisen nå og ungene er - nesten - i seng, og tradisjonen tro får jeg og Kjære da et stort glass egglikør (som her står klare på peishyllen) mens vi lytter til julemusikk, julesendinger og knitrende vedkubber i peisen og kjenner julefreden senker seg i huset før vi tar kveld! Blir nok ikke så sent, skal opp i morgen tidlig og starte forberedelsene til julemiddagen! ;)    

Ha en riktig fin kveld! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


9 kommentarer:

minminivilla.blogg.no sa...

Nydelig - fantastisk tre. 5 trær ??? ja ja da tror jeg at mitt hus er på størrelse med din stue he hehe. Jeg har liten plass, men masse jul og vi har feiret julaften på forskudd for alle skal sundt forskjellige plasser i morgen. Det er helt ok for meg. Takk for all inspirasjon du har gitt meg i året som gikk!

Myrahuset sa...

Så fine bilder!

God Jul!

:) Miriam

Ann sa...

Takk for koselig tilbakemelding, og ikke minst takk for at du stikker innom her av og til, uten lesere hadde det blitt stusselig! :)) De juletrærne ja, hi, hi, det ble bare slik i år, men heldigvis er ikke alle like plasskrevende som dette, og det ene står også ute! ;) Har dette hvite i stua og julebjørka i spisestuen; http://glassveranda.blogspot.no/2012/12/jul-i-vart-hus.html, og i tillegg har ungene fått et litt mindre, hvitt et, til å ha på lekerommet. Men så kom det et uventet et i hus i går: En liten (ekte) gran som var så sjarmerende at den bare "måtte" inn i stuen og har fått plass på en bord i et hjørne av stuen! ;) Det 5. står lyssatt ute på terrassen! ;)) Oooo jul med din glede! :D
Håper dere fikk en superduper julekveld selv om den måtte tas bittelitt på forskudd! ;)

Ha en fortsatt fin jul! :0)

Stor juleklem,
Ann.

Ann sa...

Tusen takk Miriam!
God jul til deg og dine også! :0)

Stor klem, Ann.

Mailinn`s interiørblogg sa...

så VAKKERT treet var. Hadde du fortalt meg at dere skulle ha hvitt tre. Uten at jeg hadde sett det først..Hadde jeg nok ikke klart å sett dette nydelige treet for meg;) For de tvar OVERRASKENDE lekkert med hvitt juletre;) kos med egglikør hørtes helt herlight ut. Hadde store planer om litt kjærestetid i kveld etter ei uke med ei syk lita ei som våkner hver kveld. Men jammen ta fikk ikke mannen feber i kveld og ble jagd opp på loftet..Men som jeg koser meg fordet. Med tente lys over alt, fyr i peisen og et glass rødvin. GOD JUL til deg og dine ann=) Gleder meg til å se alt din herlige blogg har å by på i 2013 <3 stoor juleklem *

Anonym sa...

For ett fantastisk tre!
Har gått og tenkt litt, men nå blir det hvitt tre på oss i 2013.
Har du tips for hvor en finner beste hvite juletrær?

Med ønske om en fortsatt fin jul.

Kat

huset i edels hage sa...

Kjempelekkert tre, Ann! Har aldri sett så fint hvitt juletre før, jeg heller! Nydelig var det! :) jeg har fått pynte to tre i år, gøy det ;) hihi. Jeg ønsker dere ei fantastisk fin jul med alt som det innebærer av julete klemmer og kaker og besøk ;) mange klemmer fra Edel

Nennes sa...

Nydelig ;)
Ble hvitt juletre på hytten vår i år også....siden vi ikke fikk mulighet til å vann det før jul!
God jul til deg og dine!

Juleklemmer

Ann sa...

Å tusen takk for så koselige kommentarer! ♥ Så gøy å høre at dere likte det hvite treet! :O) Det er så lyst og lekkert der det står og lyser opp julepyntet stue, og jeg gleder meg like mye hvert år til å sette det opp og pynte det! ;))
Kat: Litt mer om dette juletreet her: http://glassveranda.blogspot.no/2010/12/6-jul-med-skinnende-hvitt-juletre.html

Det kjære hvite treet vårt kom fra USA via en butikk i Sverige som hjalp til å importerte det for oss og deretter sendte det med busspost (!) hjem til oss, men det er åtte år siden nå og jeg husker dessverre ikke hvilken butikk det kom fra... Jeg har sjekket, men treet har ingen logo eller merker på seg, og jeg kunne dessverre heller ikke finne kvitteringen på det med firmanavn på, så jeg aner dessverre ikke lenger hvor det kom fra... :S Men kanskje har de lignende på f. eks. Amazon? http://glassveranda.blogspot.no/2009/12/du-grnne-glitrende-opp-ned.html Mener å hasett at Amazon har slike silkemyke hvite også... (Christmas tree "Fur" tror jeg det het da jeg selv søkte etter disse da vi var på treleting....) Håper du finner et du liker! :)) De har også hvite trær på bl. a. Clas Ohlson og Plantasjen, har imidlertid ikke sett dem selv og utfra prisen kan det hende det er mere "stivbustete" trær... Hvite trær var ikke å oppdrive på butikkene her i landet i det heletatt for åtte år siden, og i tillegg var vi på utkikk etter et litt mykt, "fluffy" et, så derfor ble det den gang bestilt fra USA ;) Ble en del tusen, men vi har det jo i mangemange år, så alt i alt er det slettes ikke ille når man ser det over mange år! ;))

Ønsker dere alle sammen en fortsatt fin jul! :0)

Stooor juleklem, Ann.