lørdag 24. november 2012

Gangprosjektet: Jovisst ble det "Walk-in" hjørne i gangen!

I gårdagens blogginnlegg fikk du se en skisse av hvordan det tidligere "babyrommet" i huset vårt nå skal bli et garderoberom og en viktig del av gangen i 2. etasje hjemme hos oss. Ved å fjerne veggen mellom rommene og bygge om "babyrommet" får vi inn mye mere dagslys i gangen, og vi får en praktisk, oversiktlig og lett tilgjengelig lagringsplass for sengetøy, sommer/ vinterdyner, pledd, puter, gardiner m.m. Vi får også et svært romslig skap (bod?) for oppbevaring av julepynt, påskepynt, tøy/tekstiler (syprosjekter), bilderammer, støvsugerslangen til sentralstøvsugeren m.m. 

I dag har jeg gitt bort skapet som stod der fra før, vi har solgt flere bunker med gardiner på en av de mange kjøp/salg-sidene på Facebook, jeg har også gitt bort et lite fjell med ubrukte (!?) pynteputer, gardiner og tekstiler til noen i familien, -like greit å rydde skikkelig nå når vi først er i gang med storopprydding/omorganisering av 2. etg.! ;) Vi har jo likevel erstattet gardinene i to av husets etasjer med innvendige vindusskodder, så overskuddslageret av bl. a. gardiner var temmelig stort! Jeg er også litt ferdig med brunt og beige...vel, i hvertfall foreløpig! ;))

I går fikk du se framdriftsplanen for gangprosjektet. Vi er nå ferdige med pkt. 1): "Bygge to kjempedigre skap i hver ende av rommet, som begge skal ha doble dører. Hvert døråpning blir 180 cm bred og 210 cm høy..." I morgen står dører på programmet, og kanskje riving av vegg! (Hvis noen lurer på om skråtaket skal se slik ut så er det bare jeg som har sparklet litt, -skal male det i morgen! ;))

Vel, bare en liten tilstandsrapport, mer om gangprosjektet kommer i morgen! Ha en fin lørdagskveld! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

3 kommentarer:

huset i edels hage sa...

Her går det unna må jeg si!! :) så flinke dere er!! Dete kommer bare til å bli helt perfekt! ;) klemmer,edel

Anonym sa...

Så herlig:) kjempe flott å få sånn plass:)
Flinke dere er til å holde på:)
Sov godt
Klem Merete

Ann sa...

Takk! :)) Ja da handymannen fikk helg, ble det straks mere fart på prosjektet! ;)) På tide at vi fikk utnyttet dette rommet til noe fornuftig!! -Dette blir så, så... suuupert!! :D

Ha en fin uke! :0)

Stor klem, Ann.