mandag 26. november 2012

Gangprosjektet: Dørene på plass så nå rives det!

Dørene er montert! Begge skapene er endelig ferdige! Jippiiii!! Nå begynner det virkelig å ta form! :)) Veggene er malt i fargen lys antikk, vi ble ferdige å male også taket i dag, lister er montert og både vindusutforinger og listverk er sparklet og malt! Vi har laget innvendige skodder på vinduene, men dette bildet ble tatt i ettermiddag, før de var montert. Hyller er lagd til "lintøy"-skapet, det andre skapet (på motsatt side av rommet) skal ikke ha fast innredning. Suuupert ble det, og gjett om jeg gleder meg til å ta all den herlige nye skapplassen i bruk! ;)) 

Det beste av alt: Vi har ENDELIG revet veggen mellom det nye garderoberommet og gangen! Stooort hull i veggen ble det, og i morgen skal du få se bilder av mirakelet! Jeg gleder meg helt enormt til å se effekten av hullet i veggen i morgen når dagslyset endelig flommer inn i gangen gjennom hullet der veggen før var! :D Iiiii!!! -Men at en voksen dame kan få SÅ mange sommerfugler i magen av et hull i veggen?! :D Nei nå er det kveld her, er så gira at jeg har egentlig slettes ikke tid til å sove, men da går jeg vel på en smell i morgen så jeg får vel gjøre det klokken sier! ;) Ha en fin mandag! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

4 kommentarer:

Åshild sa...

Dette ble virkelig supert.

Aqua-lady - interiør og hverdagsglimt sa...

Du snakker om effektivitet!! :)
Kjempesmart.
:)

Mitt Kreative Krypinn sa...

Det ser kjempebra ut, som alt annet dere gjør.
Gleder meg til å se og høre om fortsettelsen - ikke rart du knapt fikk sove, det hadde nok ikke jeg heller gjort om det var vi som hadde holdt på med noe så spennende.
Lykke til videre, og go'mandag!

Klem Marit

Ann sa...

Tuuusen takk snilleste!♥ :)) Er så godt å se at det nå endelig begynner å ta form! ;) Er ikke så stort dette prosjektet, så det går ganske fort. Men fra tidligere erfaring vet jeg at det gjerne tar litt tid fra vi er ferdig til vi er heeelt ferdig! ;)) Men det blir, det blir! :))

Ha en fin uke! :0)

Stor klem, Ann.