onsdag 28. november 2012

Gangen med garderoberommet er ferdig! Se ETTER-bildene!


Nå er ENDELIG både garderoberommet og gangen ferdig! Åh lykke!!! Vindusskoddene og dørstokken trenger et strøk til med maling, og skapdørene mangler håndtak, men ellers er alt annet heeelt ferdig! :)) -Og det føltes himmelsk å omsider kunne begynne å vaske hus og rydde inn i skapene etter noen uker med rot, snekring, maling, støv og fullstendig kaos i heimen! Men det var helt klart verdt det!! Lyyyst ble det, volum, og skikkelig system i sakene, -ja kort fortalt så ble dette rommet minst like herlig som jeg hadde våget å håpe på før vi begynte jobben med å rive veggen og bygge om det tidligere "babyrommet" i huset! Dagslyyyys!!! :D -Og masse praktisk lagringsplass! -To fluer i et smekk! ;)


Nå gjenstår kun pkt. 4) i fremdriftsplanen vår, som var: "Gangen skal styles med få og store dekorelementer, kanskje malerier, kanskje stort speil, vi får se! ;)"

I denne delen av gangen, garderoberommet, skal det ikke være noe mere! Jeg elsker det rene, ryddige uttrykket som ble i dette rommet! En ny spotskinne er montert i taket, en lampe har fått plass på gulvet nedenfor vinduet, men ellers skal det ikke mere nips inn i denne delen av gangen! 

Jeg kommer tilbake til resten av gangen etterhvert, alle veggene er fremdeles tomme der etter at de ble malt, men jeg har nå - etter at alt ble ferdig - en ganske klar idé om hvordan også den delen av gangen skal styles/innredes, og du skal selvsagt få se bilder av det etterhvert! ;)) Ha en fortsatt fin kveld! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

5 kommentarer:

Anonym sa...

Heisan. Gu for et deilig rom, Og de dørene var råfine. Grattis. Flinke dere

Anonym sa...

Wow.... noe så flott:)
Ble bare utrolig lekkert:) kjempe flinke dere har vært:)
Må være deilig å ha et sånt stort garderobeskap:)
Virkelig lekkert:)
Gratulerer:)
Klem Merete

Mailinn`s interiørblogg sa...

det ble kjempe fint=) tipper det var herlig å bli ferdig med gang prosjektet=) dere er virkelig effektiv. gledes til å se mere bilder av det herlige hjemmet deres =) klem mailinn..

Mitt Kreative Krypinn sa...

Er målløs..
Det ble såå bra!!
Og jeg er helt imponert over hvor effektiv dere er, hvor mye dere får gjort på kort tid.
Gleder meg til å se resten av gangen ferdig styla :)

Klem Marit

Ann sa...

Takk! :o)) Synes det er like gøy hver gang en plan, stor eller liten, går fra å være kun en skisse til å bli virkelighet! Tror smilet gikk fra øre til øre da jeg stod opp i morges og tittet bortover gangen! :D (Det var også VELDIG godt å se at det endelig var ryddig rundt oss igjen etter uker med vilt rot, snekring, sagflis, støv og fullstendig kaos! ;)) Ha en fin dag! :0) Stor klem, Ann.