tirsdag 2. oktober 2012

Lekerommet blir ungdomsrom - Del 6: Bildene i hjørnet

I del 5 fikk du se treet jeg malte på veggen og hengte bilderammer på slik det ble da det var ferdig. 

Jeg fikk etter det spørsmål om hvorfor jeg har valgt å henge tre bilder over hverandre klint i hjørnet på denne veggen,i stedet for å henge dem f. eks. på den andre veggen på veggsnutten bak vindusskodden.

Tenkte kanskje flere har stusset litt over dette litt underlige layout-messige valget, så derfor nå et mere oppklarende bilde av dette hjørnet med vindusskoddene lukket. -Dette er nemlig et bildehjørne! ;)) Min datters 1. klassebilder og rosaruss-bilde fra barnehagen henger til høyre, min sønns 1. klassebilder og rosaruss-bilde til venstre! ;)

Vi har laget en stor TV-vegg nede på lekerommet, men har solgt sofaen som stod der. Vi skal ha inn en sovesofa i stedet for, med plass til overnattingsgjester, så i ettermiddag skal vi ut på sovesofajakt. Har du et tips så skriv det gjerne nedenfor ;) 

Ha en fin tirsdag! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

5 kommentarer:

sa...

Så fint tre du har malt :)
Laget et family and friends-tre på min daters rom i går, bare med washi-tape :)
Klem Anette ♥

Ann sa...

Takk! :O) Måtte jo innom å ta en titt på treet ditt, og så at flott tre kan helt klart lages også med tape! ;))

Ha en fin uke! :0)

Stor klem, Ann.

Huset i Edels hage sa...

For et flott tre!! Det var en kjempegod ide :) Jeg har bare malt "Streken" rett på vegg/ dør foreløbig :) Så smart med skodder inne, slik at de faktisk kan brukes til å holde lyset ute hvis man får lyst til det! Du har et hjem med massemasse inspirasjon ;) Ha en fin tirsdag du og :)

Ann sa...

Tusen takk!! :O) Men Streken er jo knalltøff han! ;)) Ja jeg er SÅ fornøyd med skodder i stedet for gardiner at jeg kan bare ikke få sagt det! :o)) Har byttet ut gardinene med skodder i to av husets etasjer nå, vel to rom gjenstår, hvis du eller andre har lyst dere lese mer om hvorfor skodder i stedet for gardiner, her: http://glassveranda.blogspot.no/2011/01/na-fjerner-vi-alle-gardiner-persienner.html

Ha en fortsatt fin uke! :0)

Stor klem, Ann.

Anonym sa...

Har fulgt alle innlegg så langt om rommet og det er bare blitt utrolig flott:)
Kan tenke meg det er noen barn som er kjempe fornøyd med dette:)
Klem Merete