søndag 30. september 2012

Ååh lykke! DEN vårblomstringen kommer det til å bli!

En pappeske fullstappet med de vakreste løkblomster kom i posten i går, den var fra Anne på Moseplassen, og blomsterløkene var premien som bildet av blåkonglene mine vant i "Favoritt i høsthagen"-utfordringen inne hos Moseplassen nå i september.   

Premien var hele 17 pakker løk fra Nelson Garden!! DEN vårblomstringen kommer det til å bli i hagen vår til våren, -åh gjett om jeg gleder meg! ;)) Hvor de skal plantes skal du få se etterhvert, -og selvfølgelig skal du også få se bilder av dem til våren når de blomstrer! :0) 

Har du plantet blomsterløk? Hvilke sorter? Du kan plante blomsterløk både i september, oktober og kanskje også i november, litt avhengig av hvor du bor i landet og når frosten setter inn for fullt der du bor. Kanskje kan løkplanting kan være en fin aktivitet sammen med ungene eller barnebarna i høstferien? Nyttig informasjon om når og hvordan å plante løk finner du: HER og HER. Ha en fin søndag!

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

3 kommentarer:

Anonym sa...

Dette så virkelig inspirerende ut:)
Kanskje man skulle plante noen vakre vår blomster nå:)
Fortsatt herlig dag
Klem Merete

Ann sa...

Jaaa, kan virkelig anbefales, det er jo SÅ gøy når de vårfriske grønne spissene kommer opp av jorda når vårsola endelig begynner å varme igjen etter en lang, kald og guffen vinter! :O)) -Våååårlykke! ;))) Gleder meg veldig til våren allerede kjenner jeg, hi, hi! ;)

Ha en fortsatt fin dag! :0)

Stor klem, Ann.

MarJE sa...

Kjempeflott premie du vann. Det passa no bra for bilde ditt var flott også!!!
Eg planta mine siste løkar i dag. Håper eg greier å holde meg vekk frå alle stativ og fristelsar. Var igrunnen ferdig å plante løk, men så var eg på plantasjen Fredag og der hadde dei 50% på alle løk. Vart frista og kjøpte 10 pakkar til. Det var liljer,allium, tulipanar av mange slag,narsissar ++++
Vert ikkje det fin blomstring til våren så veit ikkje eg :))))
Ha det fint og kos deg med plantinga.