torsdag 18. oktober 2012

Jenterommet - Del 1: Veldig nyttig og veldig enkel DIY - Oppheng for øredobber!

Hjemme hos oss skulle vi jo bare pusse opp og gjøre om litt på lekerommet som nå skal bli ungdomsrom, der nede holder vi på enda, men i tillegg har vi gått løs på ungenes soverom. Rommene var bare ikke praktiske lenger nå som ungene har blitt større. 


Datteren min har frem til nå hatt smykker, øredobber og denslags i et skap på vaskerommet vårt (bad 2), men nå skal soverommet gjøres mere praktisk for en "nesten-tenåring", og da skal også smykker, øredobber og denslags opp på rommet hennes. Mor i huset er nemlig helt imponert over mengden bling-bling som følger med en nesten-tenåring! ("Som mor, så datter", sa mannen min, HVA I ALL VERDEN kan det være han mente med det? ;)))Små øredobber som flyter rundt i skåler og smykkeskrin er både irriterende og uoversiktlig, så for å få orden på øredobb-kaoset en gang for alle måtte jeg i tenkeboksen. Men nede i boden vår fant jeg løsningen: En "bilting" som Kjære har kjøpt men aldri brukt til noe, nemlig dette lille finmaskede netting-arket av aluminium som egentlig er for å lappe karosseri med! (Slike selges på Jula, Biltema m.m.) En hullmaskin, ja slik en vanlig en for å lage hull i ark med, ble brukt til å lage to små hull i nettingarket øvest, en silkesnor gjennom hullene og vips så har du en opphengsplate for små øredobber! Kjempeenkelt, og dekorativt ble det!  

Flere bilder og idéer fra jenterommet i morgen! Ha en fortsatt fin kveld! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

6 kommentarer:

Anonym sa...

Så herlige ideer og bilder :)
Masse flott inspirasjon til kjempe koselige jente rom:)
Klem Merete

Lottemora sa...

Så dekorativt og praktisk da! Her flyter det også av ørepynt og smykker, og enda er frøkna bare åtte år. Lurer på hvordan det skal bli...

Ha en fin fredag

Klemmer fra Lottemora

Huldra sa...

Smart! Da ser man hva man har glemt at man har (når de ligger i bunn av et smykkeskrin), og nettingen med øredobbene på kan spyles i dusjen på støvtørkingsrunden.
Me like. :)

Silje sa...

Åååå, så smart!!! Er selv i tenkeboksen med tanke på oppbevaring av diverse dill dall og denne ideen må jeg sterkt vurdere ;):)

Huset i Edels Hage sa...

Fantastisk bra ide! Jeg "svamper" til meg gode ideer!! ;) hihi.. Dette var bare supert!

Ann sa...

Å så koselig med så mange hyggelige tilbakemeldinger! ♥ Ja denne idéen kan virkelig anbefales, så enkel, men sååå praktisk og oversiktlig som det ble! ;))

Ha en fortsatt fin helg alle sammen! :0)

Stor klem, Ann.