fredag 13. juli 2012

Prosjekt Nytt rekkverk med kryss - Del 1

Vi holder på med så mange prosjekter i hus og hage nå om dagen at det er bare så vidt jeg har tid til å blogge! -Men bare så vidt! ;)) Jeg tenker hele tiden at dere heller skal få se bilder når det vi holder på med er ferdig fordi "det blir mye finere", men sant å si så hopper vi fra det ene prosjektet til det andre nå om sommeren så jeg har nå bestemt meg for å rett og slett ta dere med underveis! -Reality-blogging! ;))

Dere var jo med hele veien - steg for steg - da vi pusset opp lysthuset, -og det var jo gøy? Fikk i hvertfall mange tilbakemeldinger som tydet på det, så jeg tar sjansen på å nå ta dere med på jobben med å sette i stand hagen på sør-østsiden av huset vårt! Vil du være med? Håper det! :)) Vi skal nemlig nå aller først bygge rekkverk, et slikt et med kryss i, rundt deler av den terrassen som vi har mellom/rundt drivhuset, huset og uteboden. 


Rett på sak: Mye er gjort, en god del gjenstår, men det vi først skal gjøre er altså å bygge rekkverk med kryss, -i trappen og rundt deler av terrassen. 

Jeg maler og følger alltid hakk i hel på snekkermannen min (markedsanalytiker med hammer, sag og stort pågangsmot! ;))). Her tar vi ingen sjanser: Straks et kryss er satt opp blir det umiddelbart malt! (Øverste bilde). Så uforutsigbart som været har vært de siste par dagene vil vi ikke risikere at det nye knusktørre treverket blir vått av regnet og vi derfor må vente "evigheter" på at materialene skal tørke igjen før de kan males! ;) 

I morgen skal du svært detaljert og trinn for trinn få se hvordan du selv kan lage et rekkverk-kryss som dette. Det er slettes ikke så vanskelig som det kan se ut skjønner du! ;)) Nøye forklaring, tips og mangemange detaljbilder av hvordan du skal gå fram for å lage et nytt rekkverk med kryss i kommer altså i morgen! 

Nå bør jeg sove litt, men har du lyst på nytt rekkverk med kryss rundt terrassen din, til pynt rundt platten i hagen din, eller kanskje ved inngangspartiet på huset ditt, så få med deg Del 2 i morgen! :))

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!
Spennende med alle disse prosjekter:) ser så fint ut, blir spennende å se ferdig:)
Ha en god dag

Klem Merete

Gårdsjenta sa...

Så flott det blir :) skal bli kryssrekkverk her også, men er mer enn ett prosjekt på gang her også...

Blir sånn for meg også, så mange ting som jeg holder på med på en gang, at ingenting er bloggeklart.. :P

Ann sa...

Takk, gleder meg også til å få ferdig en del prosjekter nå, -kanskje ikke minst dette! ;)) I dag oppsto plutselig også noen nye planer for området utenfor lysthuset, så nå gleder jeg meg til å ta fatt på det! ;o)

Ha en fin kveld begge to! :0)

Stor klem, Ann.