mandag 16. juli 2012

En sti av syrinblomster - A path of Lilac flowers

Av og til når jeg prøver å ta bra bilder, blir det bare tull, mens jeg andre ganger kan ta bilder "kun til hjemmebruk" i hui og hast, men så viser det seg å bli ganske så flott!... Kanskje har alle amatørfotografer det slik, hi, hi! ;))

Dette bildet tok jeg like før jeg skulle til å koste av nord-terrassen vår, den var nemlig "nedsnødd" i vakre lilla herlig duftende syrinblomster i går. Jeg skulle til å koste, men så fant jeg ut at jeg skulle forevige det synet som møtte meg da jeg rundet hjørnet, for visst er en sti av syrinblomster ganske vakker? Det du ser i enden er forresten uteboden, bortenfor den står drivhuset vårt, -den turkise døren er med andre ord den samme som du så på bildene i går! ;) 

Jeg måtte ta en timeout i dag, kroppen hang ikke med i det heletatt, men jeg er sterkere tilbake i morgen! ;)) Ha en fin tirsdag! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:10 kommentarer:

Anonym sa...

Ååååå...dette var kjempe fint da!!!!!
Herlig med de syrinene liggende på terrassen på den måten:) naturen gjør sitt og det blir så vakkert:)
Sov godt

Klem Merete

Hulda sa...

Det var ordentlig vakkert! Tenker det dufter deilig også. :) Syrinene er så skjønne nå.

Takk for kommentar om lysthuset vårt. I dag har vi fått malt innvendig, og foret vinduene, nå mangler bare to vinduskarmer, lister og male gulv.. Så det nærmer seg innflytting. ;)

Unknown sa...

Hælle så skjønt <3

LilleBessas sa...

Nesten litt synd å koste dem vekk... Ha en fin sommer:)

hill`s interiørblogg sa...

Så herlig bilde, nesten som jeg kjenner duften av syrin helt hit :O)
Ha en flott tirsdag.
Klem fra Hill-Iren

Unknown sa...

Flott bilde. Den turkise døra er bare helt lekker! Slapp godt av i dag, så er nok formen god i morgen. D

AlottesVerden sa...

En herlig luktende syrinløper det der...hva skal man med en rød løper til..:)
Må bare si WOW for en fantastisk blogg jeg kom over her...masse herlig inspirasjon...
Gleder meg til å følge deg videre:)

Ha en fin uke videre
Ann-Charlotte

Hvite Blonder og Myke Karameller sa...

Rett og slett nydelig !!!

Klem Heidi

Ann sa...

Tusen takk! Ja for både det ene og det andre! :)) Syntes det var litt synd å koste de vekk jeg også, hi, hi, jeg pleier å la de få ligge de første par dagene, men etter en ukes tid blir de flate og klistrer seg fast i terrassedekket, så de er så mye lettere å ta bort nå som de er "ferske"! :))

Velkommen som følgere Ann-Charlotte og de av dere andre som er nye! ;)) Veldig koselig å høre at dere fant inspirasjon her inne hos meg! ♥

Ha en fortsatt fin tirsdag! :0)

Stor, stor klem, Ann.

Nina Iren sa...

Dette var et nydelig bilde. Har også dette treet hjemme, meeen leenge til det vil blomstre like vakkert som her!!