lørdag 16. juni 2012

Kan man lage sommerstemning i en bitteliten hage under en parasoll?

Vi våknet til en nydelig sommerdag i morges, over 20 grader i skyggen og sol fra skyfri himmel, -herlig med slike dager da man kan krølle seg sammen i solstolen på terrassen og nyte morgenkaffen! :)) Håper været holder seg slik i dag, værvarslet så litt grumsete ut... men vi får nyte det så lenge det varer, og så lenge det er denne sommervarmen og oppholdsvær, er været uansett ideelt til litt hagearbeid. 

Jeg skrev om skjemmende "teltstenger" i taket på hagepaviljonger av tøy tidligere denne uken, men det kommer også litt an på hvordan teltstengene ser ut. Vi har to slike parasoller på terrassen, denne i offwhite med stenger av eik, og en annen kritthvit med stenger av aluminium... Den med stenger av aluminium er praktisk den også, mens denne med trestenger i taket kan jeg sitte å bare nyte synet av. Kanskje er det fordi den minner meg om den franske riviera, eller alle somrene i Italia, jeg vet ikke helt, men det er en helt egen stemning under denne parasollen! ;))

Har du parasoll i hagen? Det er så mye fint og stemningsfullt man kan gjøre med slike. Små vimpler i lekre pastellfarger kan henges herunder, eller kanskje små glass for telys. Små lykter av rispapir i vakre sommerfarger er også fine. Lange tøystrimler av silketynt papir eller tøy beveger seg i takt med den varme sommervinden. Sommerfugler av tekstil kan festes til taket. Ja mulighetene for å skape et lite sommerparadis under 1 stk. helt vanlig parasoll er absolutt til stede, hage eller ikke hage. Det er altså ikke hagens størrelse det kommer an på, -man kan absolutt lage sommerstemning også i en bitteliten hage under en parasoll :))   

Har du meldt deg på i Giveaway-trekningen? Info og påmelding: HER
Ha en riktig fin lørdag! :0)

Stor klem, Ann.
Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!
Dette hørtes godt ut:) her våknet jeg til et ordentlig regnvær!
Klart du kan lage herlig sommerstemning under en parasoll:)
Ha en strålende dag

Klem Merete

Vivishagerom sa...

Her har det vært regn i hele dag, og nå begynner jeg virkelig å bli litt lei!
Håper vi kan nyte ute livet i morgen, for da er det muligheter for sol!

Ønsker deg en fin lørdagskveld. Klem

Unknown sa...

Herlig sommerstemning hos deg:)

Ha en fortsatt fin helg:)
Klem Linda

Anita sa...

Det var en nydelig fin sykkel!
Har du lyst å se innom bloggen min?
Jeg har laget ny nettadresse da jeg angra på den første....dermed har jeg mista mye kontakt.

God helg du kreative sjel ;)