lørdag 2. juni 2012

En sniktitt på ytterdørene som nå blir turkise!

I går fikk du se den herlige knallturkise malingen som vi skulle bruke til å fornye de gamle ytterdørene av teak, en bakdør og en uteboddør, og i dag har den ene fått første strøk! Den blir så himmelsk herlig den nye fargen at jeg mangler ord, så jeg tok derfor dette "underveis" bildet slik at du kan se det selv! ;)) 

Nå skal det i rettferdighetens navn sies at døren så bittelitt bedre ut enn her (det som ikke er malt enda) før den ble behandlet med malingsfjerner, men likevel: Forandringen blir helt formidabel! :D 

Fra å være en kjedelig, og visuelt ganske så tung, klassisk 70/80-talls oljet teakdør er den nå iferd med å bli en av de lekreste ytterdører jeg noengang har sett!!! SÅ lys og lett og sommerlig som dette hadde jeg knapt sett for meg at den kunne bli! 

Det mørke (tidligere messing) dørhåndtaket skal også få et skikkelig ansiktsløft uken som kommer. Det er jo av metall og kan derfor greit lakkes i en sølv/krom-farge. -Og SOM jeg gleder meg til å male 2. strøket med turkis på døren i morgen! ;))

I morgen formiddag skal du forresten få se noe mere som nå har blitt turkis i hagen vår! ;) Ha en fortsatt fin lørdagskveld! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:4 kommentarer:

flink pike sa...

Det ser fantastisk fint ut!
Gleder meg til helt ferdig bilde!

berit sa...

Så spennende og lekkert det ser ut med turkis dør. Gleder meg til å se den ferdig.

Anonym sa...

Hei!
Dette ser fint ut, blir spennende:)
Ha en strålende søndag

Klem Merete

Ingunn sa...

Oi oi så fint da. Gleder meg til å se flere bilder.

Ha en fin søndag. Her blir det jobb og trim og støvtørking. Godt du har interiør-energi Ann. :)

Klem Ingunn