fredag 1. juni 2012

Dette blir jammen noen fargespreke ytterdører!!

Som nevnt i går har min kjære nå fjernet all olje/lakk av to gamle ytterdører av teak. Hoveddøren på huset vårt er hvit, du kan se noen bilder av inngangspartiet på huset vårt: HER, men vi har noen flere ytterdører på huset, blant annet de to dørene i teak. Den ene teakdøren er en bakdør på huset vårt, den andre er døren i den vinterisolerte uteboden ved siden av drivhuset. Jeg tror faktisk de eneste bildene av boden vist på bloggen tidligere er: HER. Men jeg har tatt før-bilder av dørene nå, og du skal få se bilder av både boden, og baksiden av huset og dørene - før og etter at de ble malt - i løpet av de neste par dagene!  

Det jeg ville vise deg i kveld er fargen på malingen vi nå har bestemt oss for å male disse dørene med! De er i dag brunlige = oljet tre, men nå skal de males med denne spreke turkisblå fargen! :)) Når vi først skal fornye vil vi SKIKKELIG fornye! :D Jeg skal male de med Drygolin vindus- og dørmaling, og fargekoden er 1030-B, -en ganske spenstig blåfarge, og jeg tror den vil bli helt aldeles nydelig! ;) 

Flere bilder kommer i løpet av helgen! Ha en fortsatt fin fredagskveld! -Ja og tenk at det er 1. dag i første sommermåneden! ♥ FOR en fantastisk flott årstid vi nå har foran oss! -Husk å nyt hvert eneste minutt av den! :O)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:8 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!
Herlig farge:) dette blir spennende!
Ha en strålende helg

Klem Merete

Anne Lise Johnsen sa...

En nydelig farge!! jeg har nesten akkurat samme farge på vinduskarmer og rekkverk på feriehuset mitt - kanskje tar jeg dørene til sommeren :) Jeg er i fanklubben !!

Unknown sa...

Åj - denne fargen vurderer jeg også til døra mi! Jeg skal i løpet av sommeren male huset hvitt og vil ha en morsom detalj av en dør. Gleder meg til å se resultatet! :)

M sa...

Stilig, modig, og særegent. Du er flink!
God helg, klem, M

Kaffeslabberas sa...

Så spennende!
Gleder meg ti å se! :)

Anita sa...

Den døra blir fin! Liker sånn turkis-blå, en farve mye brukt i sydligere strøk.
Lykke til!
Blir gøy se resultatet.
Anita

flink pike sa...

Kommer nok til å bli bra med en sånn knæsj farge!

Inspirasjon fra Elin sa...

NYDELIG farge du har valgt. Så resultatene av malingen lengre opp! Dette blir nok lekkert når det kommer på sin plass.