fredag 1. juni 2012

Dette blir jammen noen fargespreke ytterdører!!

Som nevnt i går har min kjære nå fjernet all olje/lakk av to gamle ytterdører av teak. Hoveddøren på huset vårt er hvit, du kan se noen bilder av inngangspartiet på huset vårt: HER, men vi har noen flere ytterdører på huset, blant annet de to dørene i teak. Den ene teakdøren er en bakdør på huset vårt, den andre er døren i den vinterisolerte uteboden ved siden av drivhuset. Jeg tror faktisk de eneste bildene av boden vist på bloggen tidligere er: HER. Men jeg har tatt før-bilder av dørene nå, og du skal få se bilder av både boden, og baksiden av huset og dørene - før og etter at de ble malt - i løpet av de neste par dagene!  

Det jeg ville vise deg i kveld er fargen på malingen vi nå har bestemt oss for å male disse dørene med! De er i dag brunlige = oljet tre, men nå skal de males med denne spreke turkisblå fargen! :)) Når vi først skal fornye vil vi SKIKKELIG fornye! :D Jeg skal male de med Drygolin vindus- og dørmaling, og fargekoden er 1030-B, -en ganske spenstig blåfarge, og jeg tror den vil bli helt aldeles nydelig! ;) 

Flere bilder kommer i løpet av helgen! Ha en fortsatt fin fredagskveld! -Ja og tenk at det er 1. dag i første sommermåneden! ♥ FOR en fantastisk flott årstid vi nå har foran oss! -Husk å nyt hvert eneste minutt av den! :O)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:8 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!
Herlig farge:) dette blir spennende!
Ha en strålende helg

Klem Merete

Anne Lise sa...

En nydelig farge!! jeg har nesten akkurat samme farge på vinduskarmer og rekkverk på feriehuset mitt - kanskje tar jeg dørene til sommeren :) Jeg er i fanklubben !!

Berit Vuku sa...

Åj - denne fargen vurderer jeg også til døra mi! Jeg skal i løpet av sommeren male huset hvitt og vil ha en morsom detalj av en dør. Gleder meg til å se resultatet! :)

M sa...

Stilig, modig, og særegent. Du er flink!
God helg, klem, M

KNOCK ON WOOD sa...

Så spennende!
Gleder meg ti å se! :)

Anita sa...

Den døra blir fin! Liker sånn turkis-blå, en farve mye brukt i sydligere strøk.
Lykke til!
Blir gøy se resultatet.
Anita

flink pike sa...

Kommer nok til å bli bra med en sånn knæsj farge!

http://www.inspriasjonfraelin.blogspot.com sa...

NYDELIG farge du har valgt. Så resultatene av malingen lengre opp! Dette blir nok lekkert når det kommer på sin plass.