torsdag 31. mai 2012

Den sorte sykkelen

Her ser du den sorte gamle sykkelen som jeg nå skal henge opp til pynt på husveggen ute, ved siden av sofabenken i frokost-hjørnet på sør-østterrassen vår. 

Å spraylakkere en slik sykkel tar bare en halvtimes tid, men jeg synes denne sykkelen er flott akkurat som den er med sine cognac-fargede håndtak på styret og sykkelsete av slitt lær, ja den er eldgammel og har noen skrammer og andre små skavanker, men det er også litt av sjarmen med den synes jeg! ;) 

Utetemperaturen falt plutselig og drastisk her hos oss denne uken, så det har ikke blitt gjort noe i hagen. I og med at jeg er revmatiker blir jeg helt saltstøtte når det blir for kaldt ute, så jeg venter heller til det blir litt mildere! I mellomtiden har vi malt en del ting inne, du skal få se noe av det etterhvert. Min kjære har også behandlet to gamle ytterdører i oljet teak med malingsfjerner og disse skal nå skal få en sprek lys, klar, turkisblå farge. Disse har vi i årevis snakket om å fornye, det har bare ikke blitt prioritert fordi de var "greie nok" slik de var, men NÅ blir det endelig! :)) Bilder av dette prosjektet kommer straks det blir bittelitt varmere ute!

Har du et "sykkelvrak" liggende som du vet at du aldri vil bruke mer, men ikke lenger husker hvorfor du har gjemt, så hent den frem, skur den og gi den nytt liv: Du kan male den eller bruke den som den er, plassere en kurv eller sinkbalje på bærebrettet bakpå sykkelen, henge en kurv/sinkbalje på styret, eller begge deler, og plant så noen vakre sommerblomster i den. Da får den gamle sykkelen nytt liv, og blir en flott, romantisk og sommerlig skulptur i hagen din!

Ha en fin torsdag! :0)

Klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:3 kommentarer:

Fru Hansens Kreativiteter sa...

Heldige deg som har en sånn :)

Skikkelig skatt det der, ble så inspirert av deg i ditt innlegg om den blå sykkelen at jeg fant en sykkel og sprayet det sort :)
Bilder inne på bloggen min :)
Takk for at du inspirerer meg <3

klem ingrid

toves sammensurium sa...

du og dine idèer altså!!!!Hva blir det neste?
herlig at du bobler over av kreativitet og deler med oss :)))
Gleder meg til å se hvordan dette blir!!!
Toveklem:)

Gabriella - La famiglia Moskvil sa...

For en flott gammel sykkel! Vi har en gammel en her også, men den er knall oransje... Kanskje den skal få et strøk maling? God helg!