lørdag 14. april 2012

VÅR!

Hestehov er et av de sikreste vårtegn vi har her hos oss. Vel, det og måkene som kom tilbake denne uken! Det er mye hyl og gnell på de fuglene om våren, men det er likevel en glede forbundet med alle måkene som nå flyr over hustakene, -for når de kommer inn fjorden vet vi at nå, NÅ, er det endelig skikkelig vår! 

Vi hadde 32 plussgrader i solveggen på terrassen i dag, og jeg har sittet ute i solen det meste av dagen og bare kost meg! Guuuu...ri så godt det var en med skikkelig soldag!! Jeg har sittet i solen og lest, lakket tånegler, hørt på alle småfuglene som kvitrer i trærne, sett på vårglade unger sykle forbi på gang- og sykkelstien, sett på skjæreparet som bygger reir i bjørketreet, vårfrisk farge i kinn og på legger har jeg fått, og jeg kjenner jeg gradvis våkner til liv igjen etter vinteren! 

Datteren vår var på overnattingsbesøk hos bestevenninnen sin natt til i dag. Hun hadde fått med seg litt penger i tilfelle noe, og jeg tenkte kanskje de ville bli brukt til sjokolade ;) Men i dag formiddag ringte hun hjem, hun var på brukthandelen sammen med venninnen, og lurte på om hun kunne få lov til å kjøpe noe der som kostet fem kroner. Da hun kom hjem hadde hun med seg denne bittelille grønne vasen, omtrent på størrelse med et melkeglass! Hun hadde kjøpt den for å ha hestehov i! :D Hestehovene hadde hun også med seg da hun kom hjem. Mammahjertet gjorde et ekstra hopp da hun viste meg hestehov-buketten hun hadde plukket, og deretter den lille vasen hun hadde kjøpt for godteripengene! ♥ -Og jovisst er vårens hestehov dekorative der de står på bordet i spisestuen! :)))

Dette blir mitt bidrag til Moseplassens "Vårblomst"-konkurranse. Ha en riktig fin søndag i morgen :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:4 kommentarer:

Pigekammeret sa...

Ja, jeg kan ikke prale af at der har været meget sol her i Danmark hvor jeg bor ... Så du har været heldig med vejret i dag ...
Sikken en sød datter du har ...
Rigtig fin buket og vase ...
Fortsat god weekend ...
Kram Dorthe - Pigekammeret

salige lavendel sa...

Det var da jommen fornuftig bruk av 5-kroningen =) Koselig!

SigridfraEnget sa...

Et sikkert vårtegn!

Ingunn sa...

Å så koselig innlegg.

Herlig med slike opplevelser. Ha en fin uke!