torsdag 12. april 2012

Motivasjon til å male furutak og mørke "umulige" rom!

Hvis du har et gulnet furu-tak i huset eller på hytta, en mørk kjellerstue eller et annet rom som du lenge har tenkt på å kanskje skulle male, så håper jeg dette kan være motivasjon til å komme i gang! :)) Her til venstre ser du bilder av lysthuset vårt slik det så ut før vi pusset det opp, her til høyre er lysthuset etter at det ble malt! Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne for å beskrive hvilken fantastisk effekt to strøk hvit maling hadde på taket i lysthuset!!! 

Gulvet her inne var i tillegg beiset i en mørkebrun fargenyanse, og det er nesten ikke til å tro hvor mye lysere og lettere rommet ble etter at gulvet ble malt lyse grått! Lysthuset fikk et volum, et lys og en letthet som jeg før bare har drømt om! Flere ETTER-bilder av lysthuset, og link til flere FØR-bilder, finner du HER

Ha en riktig fin torsdagskveld! -Snart helg! ;))

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:5 kommentarer:

Krossmyra sa...

Vet du, dette TRENGTE jeg! Vi bor i rekkehus med furutak, skråtak i stuen, ca 4,5 meter på det høyeste...Så motivasjon trengs ja, kanskje spesielt til mannen som stønner hver gang jeg nevner maling av taket...Lurer litt på hvordan vi skal komme opp da:P

Nydelig det ble hos dere:)

Fin kveld til deg:)
Klem Monica

Inga sa...

Gjett om vi er motivert til å male tak. Vi har en hel halvetasje med furu. Problemet er at det er over fire meter opp på det høyeste hjemme hos oss. Men det kommer til å skje, vær du sikker! :-)

God helg! :o)

Anonym sa...

Hei!

Så utrolig flott det ble:) helt utrolig hva litt maling kan gjøre:) rommet ble bare helt nydelig:)

Klem Merete

Bondekjerringa sa...

Utrolig hvor fint resultat det blir med litt maling :)
Her er det allerede fyr i ovnen og bondekjerringa ligger på sofaen med pledd og er klar for en skikkelig kosehelg! Ønsker deg en flott helg!

Gårdsjenta sa...

Dette ble jo nydelig!! :)

Har akkurat malt over non rosa vegger med lys maling, tidligere i år tok jeg en grønn gang.. det er utroli hvor stor forskjell det gjør! :)