torsdag 5. april 2012

Påskekrans av hesjestreng, og andre årstidsnøytrale kranser med s-kroker på

Dette er en kveil med hesjestreng som jeg har knytt fast i fire brune naturhyssinger som henger fra en krok i taket ved ytterdøren vår. Jeg tok til slutt en bit av hesjestrengen og klippet den opp i kortere biter som jeg lagde S-kroker av, som er festet til hesjestreng-kveilen. Fra disse krokene henger påskeeggene. -En enkel, men dekorativ, påskekrans! ;)

Ved juletider henger ullfilt-kuler og andre "julete" pynt her, om sensommeren små telys-glass, om høsten kongler, i mai sommerfugler, o.s.v. En krans med s-kroker på kan anbefales enten du lager den av metallstreng eller andre "årstidsnøytrale" materialer, f. eks. grener, nettopp fordi du enkelt kan variere kransen med årstidene ved å bytte ut pynten som henger fra krokene. Kanskje et morsomt lite prosjekt nå i påsken?

Ha en fortsatt fin påske! :O) 

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:5 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!

For en kjempe koselig velkomst å komme til:) kjempe flott inngangsparti!
Ha en god langfredag!

Klem Merete

små øyeblikk med cams sa...

Så fint det ble!
Finfin langfredag til deg og nyt påskehelga :)
Klem
Camilla

Gørill sa...

Hei, dette var artig, ta en titt i min blogg og se hva jeg har laget helt uavhengig av din påskekrans! Vi har i hvert fall hatt den samme ideen! Nå skal jeg ta meg en rusletur i resten av bloggen din! GOD PÅSKE videre!

Ingvild sa...

For en herlig påskekrans! Kjempegod ide! Nydelig velkomst!

Ann sa...

Tusen takk for koselige tilbakemeldinger! :0)
For den som vil se juleversjonen av denne kransen som jeg viste på bloggen i 2010, så finner dere den her: http://glassveranda.blogspot.no/2010/12/en-julekrans-utendrs-laget-av.html :))

Ønsker dere alle sammen en riktig fin påske!!! (o:=

Stor klem, Ann.