mandag 30. april 2012

Hils på vårt nyeste familiemedlem: Timian!

Nå har det vært stille på Glassveranda en uke, og her ser du årsaken!  :)) Jeg har jo ikke til vane å vise familiemedlemmer på bloggen, men valgte å gjøre et unntak denne gangen, for denne firbente lille hjerteknuseren, tibbegutten Timian, som vi adopterte på torsdag har tatt hele familien med storm! Ikke bare er han helskjønn, han er også utrolig snill, og så silkemyk, fluffy og kosete som man kan bli! Veldig flink er han også, han er nå 100% stueren, bjeffer ikke (unntatt når han plutselig finner "vilt fremmede" i entréen! ;)) Han går så fint i bånd ved veien når vi går tur og han kan allerede "sitt", "ligg", "bli", "værsågod" og slipper ting når vi sier "gi meg" ;) Ja vi er sååå fornøyd med, og stolt av, den lille tibbegutten vår! 

Han hadde en voldsom hjemlengsel de første dagene, kanskje ikke annet å vente ettersom han har bodd sammen med sin mor, søsken m. fl. så lenge, han furtet og pistret og ville ikke noe som helst, men nå logrer han med halen og leker igjen! Vondt å se en liten valp med knust hjerte, men det går heldigvis litt bedre nå! ;)) Nå må vi bare lære han å sove alene om natten. Min Kjære har hatt "pappaperm" siden valpen kom hit til oss, og sover på gulvet i gangen utenfor Timians soverom (buret) om nettene for å gi valpen en myk overgang til nytt hjem, men der kan han jo ikke ligge resten av livet, hi, hi, så vi håper og tror på at Timian i løpet av noen dager nå er klar for å sove alene.

Jeg vokste selv opp med hund, besteforeldrene mine hadde verdens snilleste hund, og jeg pleide å sove sammen med den på hundeteppet i yttergangen (selvvalgt! ;)) om nettene og leke med den om dagene når jeg var hos dem. Den hunden har en egen plass i hjertet mitt fremdeles den dag i dag, og jeg er så glad på ungene sine vegne at de nå skal få vokse opp med snille myke gode Timian ved sin side! 

Vel, ville bare gi livstegn fra meg, om få dager blir temaet idéer og inspirasjon til hus, interiør, hage og uterom igjen, som normalt her på Glassveranda! ;)) Ha en fin mandagskveld! :0)


Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:13 kommentarer:

Maliva`s verden sa...

Gratulerer med Timian, og så skjønn. Akkurat en slik rase står høyeste på ønskelisten til mine døtre også.
Maliva

Hvite Blonder og Myke Karameller sa...

For en going !!
Han kommer til å gi dere mye glede i årene fremover :)

Ha en flott 1. mai i morgen
Klem heidi

Unknown sa...

Gratulerer med ny familiemedlem! Det ser ut at han koser seg :)
Så fin pels farge han ha.

Vicky

Hulda sa...

Så nydelig hundevenn dere har fått i huset. :)

Gabriella - La famiglia Moskvil sa...

En søt, liten, lodden krabat! :)
Ha en fin fridag i morgen.

VeroNot sa...

Så nydelig hund!! :- Hvilken rase er det der?? Ha en fin 1.mai!

Elin sa...

Ååååååh....for en skjønning !
og sååååå flink allerede !
Han kommer nok til å roe seg i soveburet også ganske snart. Et godt tips; legg over et mørkt teppe. De liker at det blir litt sånn huleaktig....og så kan far flytte seg lenger og lenger vekk fra buret uten at han merker det.
Lykke til videre !
Klem fra Elin

Ann sa...

Takk, ja han er heeelt herlig! ♥
Han er en tibetansk spaniel så han blir ikke særlig mye større enn dette heller, og det passer oss perfekt! ;))
Ja han er kjempeflink! :O) Dårlig på å legge seg om kvelden, men det må vel bli orden på den biten også etterhvert. Han har fått "hule" allerede ;)) Men han ser far fra huleåpningen... kanskje skal han ikke det?.. Vi håper det blir orden på sovingen også snart, mye gnell og pistre her i natt, helt umulig å sove! ;)
Ha en fin 1. mai alle sammen!

Stor klem,
Ann :0)

Inga sa...

Så fiiiiiin! Gratulerer!!! Vi snakker også om å få oss hund. Det er bare et par praktiske forhold som må avklares først. :-)

Helene sa...

For en NYDELIG tibbe! Har en tibbejente selv og det er virkelig en herlig rase. Gjør seg veldig godt som familiehund! Dette kommer til å bli en staselig kar!

Anonym sa...

Hei!
Gratulerer så mye med nytt familiemedlem:) noe så herlig:)
Aldeles skjønn var han.
Har selv hund, så veit at det er mye kos.
Ha en strålende 1 Mai.

Klem Merete

Silje Anette sa...

du og du så fiin! :)
Gratulerer med nytt familiemedlem!

-Silje

villa casa home sa...

Så skjønn han er! Gratulerer! Har selv to hanncavalierer og de gir utrolig mye glede i hverdagen. Kos dere masse!