søndag 22. april 2012

Eklektiske detaljer i stuen

Tidligere i dag fikk du se noen bilder fra ene delen av stuen vår, slik det ble etter at den ble malt, og her ser du en annen del av stuen. Det høye gullfargede speilet jeg malte (se førbildet HER) har fått plass her på denne veggen over det koksgrå bordet. Over speilet henger en av kunstmaskene fra Venezia (mer om Venezia-masker HER). Noen flere reiseminner og noen antikviteter har fått plass på og under bordet. Den lille skammelen på gulvet, under bordet, er av nyere dato. Det hersker vilt kaos i bokhyllen i bakgrunnen, men vilt kaos i bokhyllene hjemme hos oss er egentlig ganske så normalt! ;) 

Jeg ble veldig fornøyd med den nye fargen på stueveggene våre - Morgendis - det lysegrå ble så rent, så klart og lett, -en vakker farge sammen med det hvite, fargen gir en fin bakgrunn for antikviteter med naturlig patina og mørke detaljer står i flott kontrast til det lysegrå. Veeeldig godt var det å bli kvitt de beigerosa veggene! ;)   

Vi rakk ikke alt vi planla i helgen, men vi rakk veldig mye annet! ;) Nå skal jeg se igjennom bilder som jeg har tatt i går og i dag i forbindelse med noen små prosjekter vi har gjort i helgen. Kanskje kommer det enda et blogginnlegg i kveld, jeg venter på maling som tørker for å kunne skru delene sammen og ta etter-bilder av prosjektet, men blir det ikke i kveld så kommer det i morgen! Ha en fin søndagskveld! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:8 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Fantastiska kontraster- gillar din stil. Kram

Gabriella - La famiglia Moskvil sa...

Hei!
Så kul kunstmaske!
Det mørkegrå bordet; har du fargekode til det?
Jeg syntes det var så fin gråfarge.
Mulig bildet og øynene spiller meg et puss, men det ser ut som det er et bittelite snev av grønnskjær i det grå? Stemmer det?

Anonym sa...

Hei!
Så flott stue du har, herlige detaljer:)
Gleder meg til å se mer!
Sov godt!

Klem Merete

Unknown sa...

Nydelige bilder i en nydelig blogg :)
Så flott at jeg fant "deg", for her var det mye fin innspirasjon :)

Ha en fin kveld videre :)

Klem fra Camilla

Sanghamitra Bhattacherjee(Mukherjee) sa...

Fantastic site and stunning shots! LOVED the quilt (from Dubai) on your last post. Thanks for sharing.
Now following you!
Hope to see you on my blog:)

Anonym sa...

Så nydelig blogg du har,eg har lagt meg til som følger så eg kan titte innom ofte:)
Ein fin dag til deg!

2nes sa...

Kjempefint. Likte godt koffertene dine og hele sammensetningen. :) Ha en flott dag. Klem fra Tone

Ann sa...

Tusen takk for både det ene og det andre, og velkommen som følgere! ♥ (Thank you! ♥) Jeg setter stor pris på hver eneste en av dere! Blogging uten lesere hadde vært en "smule" stusselig! ;))
Gabriella: Fargekoden er: Koksgrå kode: 7502-Y. -En nydelig farge! ;)) Jeg bruker den i stedet for sort, synes sort ofte blir for hardt.

Ha en fortsatt fin uke alle sammen!

Stor klem, Ann :0)