søndag 11. mars 2012

Vårstemning inne med friske grønne spirende vårkvister

Ut å plukke kvister! Det er nemlig mye vårstemning i friske grønne spirende kvister! Jeg har alltid spirende kvister stående å vaser i stuen og i spisestuen nå om våren, -mens jeg venter på at trærne ute igjen skal få nye vårfriske blader. Henter du inn kvister fra hagen  nå tar det bare noen dager før de får grønne vakre friske museører. Disse kvistene fikk jeg imidlertid sammen med noen blomster i en blomsterbukett. Blomstene har visnet for lenge siden, mens disse kvistene varer og varer! :)) Noen som vet hva dette er slags kvister, -hva de heter? I løpet av den siste uken har kvistene fått noen helt nydelige bittesmå spinkle, sarte blomster! Til å begynne med er de hvite, så blir de rosa, noen dager senere mørkere rosa. Bittesmå ja, men nydelige! Jeg skulle gjerne visst navnet på denne planten.  


Jeg hadde mange planer for helgen, men det ble bare tull. Maletapen står fremdeles fastklistret til trappen jeg malte, og jeg har ikke tatt et eneste nytt bilde i helgen. Jeg har vært alenemamma denne helgen ettersom Kjære måtte bort i jobbsammenheng (skjer heldigvis bare en gang i året!), og han hadde knapt gått ut døren før minsten fikk 40 i feber og ble liggende utslått av influensa. Dermed var det bare å legge alle planer til side først som sist. Jeg har vært bekymret mamma, sykepleier og underholdningsartist hele helgen igjennom, minsten er heldigvis på bedringens vei nå, og pappaen har kommet hjem, så her sitter jeg da og forsøker å senke skuldrene etter en noe i overkant slitsom helg. Gud så heldig jeg, og andre som har friske barn til vanlig, er!! -Og all ære til alle alenemødre! ;) -Det krever sin kvinne!

Glassveranda sin Facebook-side har fått ny layout, -håper du liker den nye siden. Ta gjerne en titt! Du finner den: HER. Ha en riktig fin start på den nye uken i morgen! :0) 

Klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:8 kommentarer:

Lottemora sa...

ikke alltid disse helgene går som man tenker, og ære være alle alenemødre sier jeg også

Ha en fin kveld

Lotte

Anonym sa...

Hm... blomstene dine ser jo faktisk ut som blåbærbusker.... Kan det være det??
Super blogg by the way...
mvh silje

Anonym sa...

Er det ikke blåbærlyng du har plukket inn ;))

Åshild sa...

Jeg lurer på om det kan være blåbærkvister.

Bjørkli Søndre sa...

Er det ikke blåbærlyng da? Ser sånn ut. Det er kjempefint å bruke i buketter men de står også fint alene slik du har de. En herlig vårlig farge!

Å bringe naturen inn er fantastisk!

Bjørkli Søndre sa...

Kikket en gang til etter jeg gikk ut, men er helt sikker på at det er blåbærlyng! :-)

Hvite Blonder og Myke Karameller sa...

Jeg tror også dette må være blåbærlyng De minner utrolig mye om de jeg hadde her for litt siden :))

Klem Heidi

Ann sa...

Blåbærlyng?! :)) Åh SOM jeg håper svaret er så enkelt! Disse kom som sagt sammen med andre blomster (Märthaliljer)fra blomsterbutikken. Men har blåbær slike bittesmå vakre blomster som dette da?.. Da burde jeg skamme meg for vi har nemlig blåbærbusker i hagen og jeg har aldri lagt merke til blomstene... kremt... skal sies til mitt forsvar at vår blåbær er plantet rett foran drivhuset så det er ganske mye vakkert å se på akkurat der, men likevel! :D Må sjekkes ut til våren! ;) Tuuusen takk for tilbakemeldinger!

Stor klem, Ann.