lørdag 10. mars 2012

Dekorative knekkebrød

I går fikk du se et oversiktsbilde av spisestuen i flommende dagslys. (Ååh så godt det er med alt det herlige dagslyset som følger med våren?! :)) På bordet i spisestuen står et fat med glassklokke, og der har knekkebrødene fått fast plass på spisebordet. På denne måten ble de både dekorative og fristende, og så er det fint å ha de lett tilgjengelige når vi spiser frokost. 

Jeg tenkte å bake knekkebrød i dag. Har du lyst til å gjøre det du også så finner du oppskriften i et tidligere blogginnlegg: HER. Knekkebrødet er både godt og sunt, og så tar det bare fem minutter å lage. I tillegg slipper du alt det klissete melsølet, heving, elting m.m. som følger med brødbaking! ;)

Ha en fin lørdag! :0) 

Klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:6 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Fiffigt;) trevlig lördag. Kram

Kremfaret sa...

Lekkert og fristende :) Rart hvordan ting plutselig ser mer innbydende ut når det er presentert på en fin måte, enn ved å feks ligge i en knekkebrødpose i kjøkkenskuffen :p
Oppskriften din så god og veldig sunn ut ;D

Vivishagerom sa...

Hjemmelagede knekkebrød er det beste som finnes!

De små øyeblikk sa...

Hei Ann :)

Første gang jeg var innom bloggen din for noen dager siden... falt jeg pladask for det fantastiske bilde fra utfordringen - Here I am-this is me-. Nå har jeg tatt meg tid til virkelig å lese bloggen din og sett mange av dine flotte innlegg! Jeg tar av meg hatten og bøyer meg i støvet! FOR EN FLOTT BLOGG!! ... herlighet altså!

Fin lørdag til deg :)

-Klem Kjersti-

Bjørkli Søndre sa...

Enn at knekkebrød kan være dekorative. :-) Lekkert dette og stolryggen i bakgrunnen er bare skjønn.

Ønsker deg en avslappende lørdagskveld!

Ann sa...

Tusen, tusen takk for koselige kommentarer! :0) Kommentaren fra deg Kjersti kan hende jeg må skrive ut og sette i glass og ramme! ;))) Tusen takk!!
Ja knekkebrød ser virkelig ikke like fristende når de står i papirposen på kjøkkenbenken! ;)

Ha en fortsatt fin uke alle sammen! :0)

Stor klem, Ann.