lørdag 3. mars 2012

NÅ er det VÅR! -Og tid for uterom!

I dag fikk vi en skikkelig forsmak på vår og sommer! Jeg har vært ute på terrassen hele dagen! Det er første gang i år at jeg har sittet ute bare for å sitte ute...ja du skjønner? :)) Været var rett og slett... knallbra! Litt solkrem på nesen, noe godt å bite i, litt varm drikke, interiørmagasiner og noen nye bøker, hva mer trenger man vel når det er mangemange varmegrader i solveggen, vindstille og steiksol fra knallblå himmel? - Ja det var SÅ herlig å kjenne litt på våren og den fantastiske årstiden vi nå har foran oss at jeg kan nesten ikke få sagt det med ord, -jeg skal derfor forsøke å vise litt av dagens vårstemning på frokost-terrassen vår med bilder! ;) 


Stolputene kjøpte vi i fjor høst, -det var godt med noen nye farger! De hvite, varme, myke saueskinnene kjøpte vi uken som gikk, ull er og blir ull! -Godt og varmt i baken ble det, hi, hi! ;)) Jeg har et slikt et i lysthuset som jeg er helt avhengig av vår og høst, og endelig nå også her på terrassen! 

Bordet er laget av en gammel margarinkasse. Bord med oppbevaringsplass, -supert til å ha interiørblader og bøker i! ;) Vi lagde det for noen år siden. Hvordan kan du se: HER

Jeg kan ikke begripe hvorfor vi ikke bygde ut denne terrassen allerede for ti år siden!! Vi har jo sørvest-terrassen, men denne sørøst-terrassen er mye koseligere - og mere praktisk - nå om våren! En helt privat "bakgård" 2,5 meter over bakkenivå har vist seg å være ganske så genialt! ;) Hvordan det så ut her i fjor vår ser du: HER

Har du planer om å gjøre noe nytt med uteplassen/uterommet i år? Da finner du mange inspirasjonsbilder: HER.
Hva som kan være greit å tenke på når du planlegger uterommet kan du lese litt om: HER.

Jeg krysser fingre og tær for at både du og jeg får en fin vårdag i morgen også! :)) Ha en fortsatt fin helg! :0) 

Klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:
9 kommentarer:

Vivishagerom sa...

Kjempe koselig! Der kunne jeg også ha tenkt meg å sitte!

Hvite Blonder og Myke Karameller sa...

Åhh så herlig det så ut her !!
Håper dere får kose dere masse her fremover mot påske :))
Digger uteplassene dine... Må vise mannen en dag da vi skal gjøre noe forandringer utendørs på sikt :)))
Takk for flotte inspirasjonsbilder og riktig fin lørdagskveld :)

Klem Heidi

Nennes sa...

Mmm, dette så nydelig ut :)
Kos med vår og sol som varmer både kropp og sinn...

ha en flott og solrik søndag!

Solklem

Manne's hverdag sa...

OMG - SER HELT HERLIG UT!!!

Kjempeimponert over slike vakre stemningsfulle bilder!!!

Klem

Anita sa...

DELIKAK!! Flotte farver.... tror det blir noe med lilla her også. Takk for inspirasjon ;) klem Anita

Hverdagsglimt sa...

Hei:) Så flott uteplass du har,nydelig opparbeidet hage og flott hus:)Jeg legger meg til som følger:)Det er deilig med dager som varmer litt,og man kan sette seg ute og nyte alt:)
Ha en flott dag:)
Klem Linda

Ingunn sa...

Å så vakkert!! Jeg får lyst til å herme nå.

Ha en fin-fin uke.

Klem Ingunn

Bjørkli Søndre sa...

Herlige vårbilder!

Vi har mye snø på terrassen ennå og jeg blir misunnelige på vårbildene! :-)
Gleder meg til vår og kunne starte opp med våre uteprosjekter. Spesielt mitt drivhus/lysthus/uterom eller hva jeg nå skal kalle det og en dam, som jeg har nevnt på bloggen min. Mange steiner som ska bæres i sommer!

Karoline sa...

Nå fikk jeg lyst på vafler!! Skikkelig koselig sted :) Ha en fin helg!