fredag 23. mars 2012

Grillsesongen innviet, og oppskrift på ekte italiensk steinbakt pizza!

I dag hentet vi grillen i boden hvor den har stått i vinter, rigget oss til på terrassen og innviet "sommersesongen 2012" med å steke ekte hjemmelaget Margherita-pizza på stein på grillen ute på terrassen! :O) Åhh himmel som jeg har savnet steinbakt pizza!!! 

Helt himmelsk nydelig er denne pizzaen, og selv om vi stekte den ute i kveld og spiste den inne, smakte det sommer og sol! ;)) 

Å steke pizza på stein høres ut som jåleri, men prøv, du vil bli overrasket, for forskjellen på en pizza stekt på brett inne i ovnen og pizza stekt på stein på grillen er helt formidabel!

Vi skal jo stille klokken på sommertid på søndag, og snart er det jo også påske, så jeg synes vi har ventet lenge nok nå på å starte grillsesongen! ;) Det er fremdeles snø på plenen, men terrassene er snøfrie, så da så vi ingen grunn til å vente lenger! ;)) Har du startet grillsesongen? Da vil jeg på det varmeste anbefale deg å prøve å lage steinbakt Margherita-pizza, den er veldig enkel å lage, oppskriften finner du: HER. Helgen har jo nettopp begynt, så kanskje pizza på menyen i morgen? ;))

Ha en fortsatt fin kveld! :0) 

Stooor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


3 kommentarer:

Stempelguri sa...

Skulle så gjerne prøvd, men finner ikke tak i pizzastein :( Har prøvd Byggmakker, som selger weber-griller, men der så de bare dumt på meg, hehe..får fortsette å lete..tips mottas med takk :D God helg til deg :)
Cesilie

NOSTALGI I NR. 9 sa...

Det hørtes fantastisk godt ut, det må prøves :-)
Herlig blogg med masse inspirasjon.
Ønsker deg en fin helg videre :-) klem Anita

Ann sa...

Hei Cesilie! :)) Prøv hos Plantasjen! ;)
Tusen takk Anita!

Ha en fiiin søndag begge to! :0)

Stor klem, Ann.