torsdag 23. februar 2012

Vi maler stuen! - Del 2

Tidlig i dag morges da solen skinte inn øst-vinduene benyttet jeg sjansen til å ta et bilde av "før" og "etter". Veggen nærmest er malt i fargen Morgendis (Se Del 1) mens veggen bak til høyre i fargen Cappuccino enda ikke er malt. I dette lyset ser man virkelig forskjell på de to fargene! Den grå ser visst nok litt mørkere ut her enn den er i virkeligheten, men det er fordi den her fremdeles er i "skyggen", mens solen skinner inn gjennom inn vinduet i Cappuccino-delen av stuen på dette bildet. Jeg har maskert mere listverk i dag, så i morgen skal den innerste delen av stuen males! :)) 

Jeg ble bare sittende å stirre på arken med buevinduet i ettermiddag, det ble et helt annerledes lys der nå enn da veggene var Cappuccino-farget! Ja til og med Kjære måtte innrømme at selv om malingene så nokså like ut i fargekartet, så ble forskjellen på fargene enorm da malingen kom på veggen! ;) Det ble så lyst og lett og rent at det er nesten ikke til å tro! Jeg skal ta bilder i morgen slik at du får se arken nå som den er malt. Har malt et til speil også. Bilder av det kommer også etterhvert!  

Mer om maleprosjektet vårt i morgen. Ha en fin fredag! -Straks helg! ;0)

Stor klem, Ann, 
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

 

3 kommentarer:

Sveitserhus og rosehage sa...

For et vakkert fargeskifte!Nå ble jeg inspirert til å gjøre det samme her etter hvert. Vi har det lyst og trivelgig med kaffelatte, men har malt skumring i gangen, og er veldig fornøyd med skiftet til gråtone. Morgendis var jo en enda vakrere farge.

Ha en fin helg i ny stue!

Anita sa...

Så fine farver i det skarpe lyset. Ser ut som syrninfarver..., lys og skygge gjør mye med farvespillet. Lykke til ;)) Anita

Ann sa...

Mørkhetsgraden på de to fargene er nokså like, men lyset i rommet ble likevel totalt forandret nå som veggene ble lysegrå i stedet for beigegrårosaish! ;)) Fargen Skumring er også flott! ;) Også den er en ren gråfarge uten snev av rødt, gult, grått eller grønt.

Ja veggene endrer seg med dagslyset/sollyset, mens de før så helt grå ut i skarpt dagslys men kun hvis det var overskyet, ellers kom det rosabeige i farger frem, ser de nå grå ut i all belysing! -Og jeg ELSKER det! :)))

Ha en fin ny uke begge to! :0)

Stor klem, Ann.