onsdag 29. februar 2012

Vi maler og vi maler, og det regner og det regner!

På bildet ser du bloggehjørnet mitt, bildet er ikke tatt i dag for akkurat nå har jeg verken tilgang til kameraet, PCen i bloggehjørnet eller noe i denne delen av stuen, -alt er dekket av plast og veggene i hjørnet har i dag fått to strøk maling. Jeg gleder meg nå veldig til å bli ferdig med stuen, det har vært kaos her lenge nok nå synes jeg, malingsarbeidet går saaakte, men nå er det heldigvis ikke mange dagene til alt kan settes på plass igjen! ;))

Det regner ute for tredje døgnet på rad, og jeg kunne ikke vært mere fornøyd med været!! Terrassene ble jo måket for noen dager siden, så nå etter de siste dagene med regn er de også 100% frie for snørester- og is! :)) Nå håper jeg på mange flere mildværsdager, men med sol fra skyfri himmel! Da skal vi hente frem grillen fra vinterdvalen sin og noen av hagestolene! ;)) 

Ha en fortsatt fin uke! :0)   

Klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:
4 kommentarer:

toves sammensurium sa...

Lovende meldinger fremover...nå kan dere bare male ferdig i drittværet og når sola kommer kan dere slå opp dører og vindu og ta et velfortjent pust i bakken.Gler meg til å se stuen når den er ferdig:)
Toveklem:)

Kremfaret sa...

For en koselig krok, skikkelig herlig! :-) Skjønner godt at du vil ha stuen ferdig, det er irriterende med halvferdige prosjekter rundt omkring, hehe.
Ps. Hvor er den tøffe kontorstolen fra?? :)

Ann sa...

Ja her males og ryddes det! :)) Må jo komme i orden til høytrykket kommer slik at vi, som du sier Tove, da kan kose oss ute i solveggen med god samvittighet! :))) Skal ta mange nye bilder av stuen slik at du/dere får se når den er ferdig! ;)

Takk, er selv blitt veldig glad i skrivehjørnet mitt! :)) Stolen er fra NCP (Nordic Comfort Products): http://ncp.no/no/stoler-med-hjul/ Hvis du først tar en titt på NCPs nettside så sjekk ut stolen Cyber også! Knalltøff! ;))

Ha en fin dag begge to! :0)

Stor klem, Ann.

Mita på landet sa...

For en fiiin arbeidskrok!
Jammen ikke rart du har så koselige innlegg;)

*Marita*