fredag 3. februar 2012

Vårlig vegg


Dette bildet er 700 px bredt  (Copyright © Ann, Glassveranda (glassveranda.blogspot.com), men bildet er selvfølgelig lov for NIB jentene og deres samarbeidspartnere å låne!). Dette blir mitt bidrag til Norske Interiørblogger sin februarfordring hvor temaet er "Vårlig vegg"! (PS! Har ikke "smartpanel" i huset, jfr. NIB).

-Et herligere tema enn "Vårlig vegg" kunne jeg knapt tenkt meg, for NÅ er jeg i vårmodus altså!! :)) Solen skinner hver dag, det skarpe vårlyset formelig flommer inn vinduene, og det spirer og gror i kurver, krukker og glassboller! Ja nå er det full vår i stuen min! ;)) Har du lyst til å se flere bilder av av de friske, grønne, ivrige tulipanspissene som nå med stor ny våroptimisme stikker hodet opp av den varme jorden, så finner du mange flere bilder: HER.    

Gikk du glipp av Årskavalkaden for bloggeåret 2011 her på Glassveranda, så finner du den lille digitale boken: HER.

Jeg har fått full vår i stuen, men nå er det heller ikke så lenge til at det igjen er vår UTE også! :))) -Åh det er en herlig årstid vi har foran oss!! :0))

Stor vårmodusklem, 
Ann, Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

 

6 kommentarer:

Bettum Villa sa...

Wow, nydelig komponert bilde. fine farger og skarpt. Her fikk jeg virkelig vår/sommer stemning.
Klem Madelén

Hege Morris sa...

Flott bidrag! skikkelig vår!
klem Hege

Inga sa...

Ingenting er flottere enn grønne planter når lyset kommer tilbake. Jeg var på nippet til å kjøpe nye grønplanter i dag, når jeg var ute og testet mitt nye førerkort, men ennå er det litt tidlig lysmessig å kjøpe nye blomster her nord.

God helg! :-)

Anonym sa...

Er det vårsol tidlig i februar?
Vil vel heller si vinter...

Hilde

Anonym sa...

For ett himmelsk nydelig vårbilde!
Ekstra kjekke konkurranse av nib-jenten denne gangen. Plutselig blei det vår på alle bloggene ♥ Jeg legger meg som følger på Facebook!

Lykke til i konkurransen.

Tina ;))

Ann sa...

Tusen takk for både det ene og det andre! :))

Gratulerer med sertifikatet, Inga Helene! ;)

Hilde, neiiida det er VÅRsol! ;))) Kremt, nei du har jo strengt tatt rett, det er fremdeles mars som er første vårmåneden, men etter en lang mørk vinter føles det likevel som vår nå som solen skinner og stadig klatrer høyere på himmelen, fuglene igjen kvitrer i trærne og dagene stadig blir lengere og lysere! ;)

Hjertelig velkommen som følger Tina! -Og jeg er SÅ enig med deg! Denne NIB-konkurransen gjorde at det ble vår på bloggene nesten over natten, -noe jeg som lengter så veldig etter våren synes er heeelt herlig!! ;))

Ha en fortsatt fin uke! :0)

Stor klem, Ann.