søndag 26. februar 2012

Ufrivillig timeout, men mange fine vårdager å glede seg til fremover!

I dag har jeg sittet mest i ro bare og lest i bøker og magasiner, lest litt på nettet, tittet innom noen blogger og sett ut vinduet på mannen og ungene som har måket snø av terrassene våre. For få uker siden hadde vi nesten ikke snø i det hele tatt og jeg følte våren var rett rundt hjørnet, men som fryktet, i forrige uke kom den lavende ned i store mengder! Men, men... jeg holder en knapp på at våren, til tross for all nysnøen, kommer plutselig i år også! ;) Jeg er uansett fornøyd bare det er snøfritt og tørt på terrassene våre fremover! :)) Det er fint å kunne sitte i solveggen med en kopp kaffe, lese i interiørmagasiner og høre fuglene kvitre i trærne, -ja det er nesten så det er mulig å høre hvor mye de gleder seg til våren de også nå! ;))  

Jeg blir like frustrert hver gang jeg går på en smell, også denne gangen. Mens at jeg for 5-6  år siden lett gjorde unna to strøk på samtlige stuevegger i løpet av en lang fin lørdag, tåler nå ikke en gang kroppen min at jeg maler ett strøk på én vegg to dager på rad uten at det blir verkende ledd, stiv muskulatur og tilhørende migrene dagen etter! Jeg lurer på om jeg noen sinne kommer til å innse at jeg har blitt revmatiker, jeg kan jo ikke sitte stille!! Jeg tror heller ikke på at det er bra å sitte mye stille. Noe av alt det jeg har lyst til må jeg bare forsøke å gjøre likevel, for hvis alternativet er å sitte i ro resten av livet får jeg heller bare gå på en smell av og til! De siste årene har jeg blitt flinkere til å lytte til kroppen, men tydeligvis ikke nok flink... Ja, ja, jeg får gomle smertestillende og sitte helt stille noen dager så går jo det verste over igjen, -jeg blir bare sååå utrolig utålmodig! Leddene blir uansett mye mindre kranglete nå når det etterhvert blir skikkelig vår, sommer, sol og varmt ute! :))  

En bukett vakre friske Märtha-liljer står i vinduskarmen og koser seg i vårsola, terrassene mine er igjen snøfrie og nå venter jeg bare på mildværet og håper på sol hver dag kommende uke slik at terrassene også blir tørre! ;)) 

Visst er det herlig å tenke på at det nå kun er dager igjen til årets første vårmåned? :))) Ha en riktig fin ny uke! :0)

Stor klem, Ann, 
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

 

6 kommentarer:

Vivishagerom sa...

Skjønner at det er frustrerende at kropper setter en stopper! Jeg sliter nå bare med en vond arm, og det er ting som ikke blir gjort!
Det er viktig å høre på kroppens signaler, selv om det ikke er helt som vi ønsker! Håper du får bedre dager fremover og at du kan sitte ute på veranda'n og nyte sola!

Ønsker deg en fin kveld.

krepsemor sa...

Det må være vanskelig å ta det med ro, når en simpelthen ikke klarer det! Men så bra at du blit bedre med litt mer varme!
Trøsteklem <3

Hvite Blonder og Myke Karameller sa...

Ikke kjekt å ha begrensninger pga verk i kroppen...
Jeg liker ikke at ting tar mer enn dobbelt så lang tid nå enn det gjorde for 6-7 år siden, men som jeg sier til min mann: Det er bedre å ha vondt i kroppen når en har gjort noe, enn å kjenne smerter av å ikke gjøre noen ting....

Lytt til kroppen og vær fornøyd med det du har fått gjort :)))
Lengter etter vår og varmen jeg også :)

God bedring !!
Klem Heidi

Gabriella - La famiglia Moskvil sa...

Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min!
Du må passe på og ikke stille for store krav til deg selv. Ting får bare ta litt lengre tid når en er revmatiker. Men jeg kjenner meg igjen på utålmodigheten. Det meste burde jo helst vært gjort i går... ;)

Bjørkli Søndre sa...

Skjønner godt hva du mener.
Det er en fin årstid vi går i møte og mange fine dager og stunder å se frem til.
Her i trøndelag er det fint lite som minner om vår ennå. Men vårstemningen har virkelig satt seg i kroppen. Har flere prosjekter på gang ute, men med all den snøen er det bare å vente. Går hvertfall mot en årstid som er bra for kropp og helse.
Ønsker deg en strålende ny uke!

Anonym sa...

Kjenner meg dessverre så altfor godt igjen. Sier til meg selv at ting får ta den tid det tar, men så blir en gjerne litt ivrig... Mitt motto for tiden plukket jeg opp på en blogg (husker selvfølgelig ikke hvilken): "Med sunn galskap og dårlig hukommelse blir livet en fantastisk reise":) Ønsker deg snarlig bedring, og gleder meg til nye tips, ideer og flotte bilder fra deg. Klem Torill