søndag 19. februar 2012

Tøff OG stilig LED-bildebelysning

Jeg malte bilderammene i stuen, og i den forbindelse bestemte vi oss også for å bytte ut bildebelysningen vi hadde i stuen! De vi hadde var i messing og ga dermed et ganske så gyldent lys, og i tillegg måtte pærene skiftes ganske så ofte. 

Disse nye er LED-lamper! LED-lys varer og varer, og bruker i tillegg nesten ikke strøm i det heletatt (1 W) sammenlignet med vanlige lyspærer. Jeg synes disse her var både tøffe og stilige, også ble det noe helt nytt og friskt! 

LED-lys finnes i veldig mange fargenyanser. Noen er for gule, andre gir nesten et blålig hvitt lys, med disse gir et rent hvitt, men varmt, lys. Lampen har en bøyelig, fleksibel, arm og lyset kan derfor enkelt styres nøyaktig dit du vil ha det! Lampen blir heller ikke varm! ;) -Jepp, -jeg ble superfornøyd med den nye bildebelysningen! :))

Mer om belysning, bordlamper og lampeskjermer kanskje allerede litt senere i dag. Ha en fortsatt fin søndag! :0)

Stor klem, Ann, 
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

 

4 kommentarer:

Gabriella - La famiglia Moskvil sa...

Hei!

Det var en fin variant av bildebelysning. Du har ikke tilfeldigvis dumpet over LED- bildebelysning som går på batteri??? Jeg har hørt at det finnes, men har ikke fått tak i. Ei heller funnet noe på nettet om det...

Jeg er ivrig følger av den superfine bloggen din! Dette er vel første gang jeg skriver her inne...

Ha en fin kveld!

Hilsen Gabriella

Lin K sa...

Så fine de var! Hvor har du fått tak i disse, og hvordan var prisen? Vi har snakket mye om å skifte ut til LED, men pærene vi har funnet til nå har hatt for mye blått. Hvilket merke, og hvor mange Kelvin har de pærene dere kjøpte til spotlampene?

Speilet og rammene ble veldig fine! Det er ikke bestandig så mye som skal til, for å få tingene til å passe sammen :)

Ønsker deg en flott uke!

Klem Linnette

Anne (Moseplassen) sa...

smart med ledlamper, velger gjerne det når jeg kan.

Og du, gratulerer med finaleplass!

Ann sa...

Hei, og tusen takk for koselige kommentarer! :0)

Fikk jeg finaleplass Anne?! Ååhh så spennende!!! Jeg må inn å se hos deg øyeblikkelig! :O))

Linnette: Denne typen bildebelysninger er vanligvis ganske dyre, men disse fant jeg "kamuflert" under navnet "Leselys" på Jula! ;)) Det følger en skruegreie med disse for å skru de fast i en bordplate e.l. Glem skrufastdelen. de har nemlig også en liten festeplate med to skruehull som gjør at du enkelt kan sku de fast til veggen bak bildet med to bittesmå skruer slik som andre slike bildebelysninger er festet! :)) Det beste av alt: Disse lampene kostet bare 249,- pr. stk.! ;)) LED-lyset følger med og jeg tror jeg stod 3000 K på emballasjen.

Gabriella: Tusen takk, veldig koselig at du skrev noen ord her nå da! :)) Vet du, jeg mener å ha sett også LED-bildebelysning som går på batteri på Jula... jeg er ikke 100% sikker på at det var der jeg så det, men sjekk det for jeg er ganske sikker... ;)

Ha en fortsatt fin uke alle tre! :0)

Stor klem, Ann.