torsdag 16. februar 2012

Store søte kirsebær

Kirsebærtreet, som er plantet foran uteboden like ved drivhuset vårt, er ikke så stort enda, men så vakkert, så vakkert med sine mørke grønne blader som er burgunderfargede på undersiden. 

Også blomstene på dette treet er kanskje mere burgunderfargede enn de er rosa, og treet er på grunn av fargen sin helt nydelig foran en hvitmalt vegg. Anbefales til alle hager med hvitmalt hus og/eller gjerde! ;)(Moseplassen samler nå inn sort blomster, multifargede m.m. ;)). 

Vinduet du ser i bakgrunnen fantes i huset vårt slik det så ut før det ble revet og flyttet til nåværende tomt på 40-tallet. Vi har tegninger av huset slik det var opprinnelig, og gjett om vi ble glade da vi fant dette vinduet lagret innerst i kjelleren under den eldste delen av huset da vi ryddet gjennom alle de gamle tingene som fulgte med huset for noen år siden! 

Det eldgamle vinduet holder selvsagt ikke særlig godt på varmen sammenlignet med nåtidens vinduer, men da vi bygde uteboden var vi aldri i tvil om at her måtte det få plass! -Det er jo her det hører til, -sammen med oss og huset! ;)


Jeg har malt en del ting i stuen vår denne uken! Ikke vegger, ikke tak, men en del mindre ting! ;) Jeg ble veldig fornøyd, 2. strøket har tørket nå, så jeg håper å få tatt bilder i dagslys i morgen! Bilder kommer, bilder kommer!  

Ha en fortsatt fin kveld! -I morgen er det ENDELIG fredag igjen! :0)

Stor vårmodusklem, 
Ann, Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

 

4 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Så vacker!!!

Ann sa...

Takk! :)) -Og god helg! :0)

Stor klem,
Ann.

fru Tordivel sa...

Nydelig kandidat og nydelig blogg. Gleder meg til å følge deg videre på facebook!

Ann sa...

Tusen takk, ja for både det ene og det andre, og velkommen som følger! ♥

Stor klem, Ann :0)